Neprežaljena zvezda tragično je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Ljubitelji muzike u celom regionu, danas se s tugom prisećaju pogibije muzičara i humanitarca Tošeta Proeskog. Toše je poginuo 16. oktobra 2007. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kraj Nove Gradiške, na autoputu Zagreb– Lipovac, oko 6.20 ujutro. Toše je poginuo u 26. godini života.

Tošeta se i danas s tugom prisećaju njegovi prijatelji i saradnici. Tony Cetinski na Facebooku je podelio sećanje na voljenog brata.

“Velika je praznina ostala nakon tvog odlaska i niko je nikada ispuniti neće. Znaš zašto? Jer ti si bio i ostao pravi prijatelj. Zato, prijatelju, ne prihvatam da te nema jer mi je valjda tako lakše. Kad bismo sad bili zajedno, znam da bismo snimili zajedničku videočestitku mojoj majci za njen rođendan i znam da bismo uživali i u ostalim lepim i važnim danima, tebi i meni dragim ljudima. Puno bi toga uradili kad bismo bili zajedno.Znaj da si uvek kraj mene, prijatelju, i da si zaslužan za svako moje dobro delo, dragi moj Toše”, napisao je Tony.

Makedonska pevačica Karolina Gočeva često je nastupala s Tošetom kojeg, kako je rekla, pamti po osmehu, čistoj duši i najlepšem glasu koji je čula u životu. “Imali smo jedan duet, pesmu ”Nemir”, i to je bio prvi duet koji smo oboje snimili. Nisam nikad izvela pesmu od tada, ali kod nas je već postala evergreen i prvi njeni tonovi odmah vas podsete na neka davna, drugačija vremena. Njegovu muziku i dalje slušam, zapravo svi u Makedoniji slušaju njegovu muziku. Toše je za sve Makedonce rana koja verovatno nikad neće zaceliti”, zaključila je Karolina Gočeva.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments