Domaće zvezde se opraštaju od kralja narodne muzike

       
Foto: Instagram

Mnoge domaće pevačke zvezde neutešne su nakon pogibije Šabana Šaulića.

Nakon što su saznale da je stradao njihov dragi kolega i legenda narodne muzike, Jelena Karleuša i Marija Šerifović su mu uputile poslednji pozdrav.

“Teško mi je da prihvatim da se ovo desilo. Ne verujem da ovo pišem. Veliki, najveći. Ponosna sam na svaki sekund koji smo zajedno proveli na snimanjima… Velika tragedija i tuga. Počivaj u miru… Ne znam sad šta više da napišem”, rekla je Jelena.

“Negde oko 05:30 sam se slučajno probudila i pogledala u telefon… Ne postoji adekvatna reč da opiše stanje moje duše dok čita da te više nema. Od kada znam za sebe znam i za tebe. Dok sam kao dete sedela u uglu restorana moje kuće u Kragujevcu i slušala te i učila… Pa do današnjeg dana kada sam odrasla osoba koju si nazivao svojom najboljom mlađom koleginicom. Znaš ja skoro nikada nemam tremu… Ali trema i odgovornost koju sam imala one večeri kada si Ti mene nazvao da ti budem gost na koncertu u Sava Centru– e to je trema, to je poštovanje i za mene veliki znak da je ono što radim ispravno i dobro! Nije trebalo ovako da se završi. Uporno govorim da je važno ostaviti trag… A ti si ostavio neizbrisiv u našim srcima! Sada štap u ruke, čamac i na tvoj Dunav u miru! Šabane, neka ti je večna slava i HVALA!”, napisala je Marija Šerifović.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments