Dua Lipa opet uplakana na bini i opet napustila koncert!

       
Foto: Journal Times

Ovo nije prvi put da se dešava mladoj pevačici, a ovaj put, nakon nekoliko meseci, napustila je pozornicu u Šangaju.

Ona je šokirana napustila koncert u Šangaju, a potom se izvinilaa putem društvenih mreža. Po prvi je put održala nastup u Šangaju, ali nije sve prošlo onako kako je zamišljala. Nekoliko fanova je za vreme koncerta mahalo zastavama duginih boja kao simbol gej zajednice na šta ih je policija nasilno počela izbacivati iz dvorane.

Uzrujana Dua Lipa i sama se obratila publici nakon što je videla kako obezbeđenje izvlači obožavatelje iz svojih sedištaa: “Želim da stvorim sigurno okruženje u kojem ćemo se zabaviti”, rekla je jedva zadržavajući suze.

Dan nakon se svim fanovima obratila putem društvenih mreža: “Sinoćnji nastup održala sam za svoje fanove. Stajala sam uz njih, pevala i plesala s njima. Stajaću uz vas za sve vaše ljubavi i uverenja i ponosna sam i zahvalna što se osećali sigurnima da na mom koncertu pokažete svoj ponos. Za to što ste napravili potrebno je mnogo hrabrosti. Zgrožena sam onime što se dogodilo i šaljem ljubav svim obožavateljima koji su bili uključeni u incident. Volela bih da se vratim kada bude pravo vreme za to i nadam se da ću tada videti dvoranu punu duginih boja”, napisala je pevačica na Instagramu i pokupila brojne komentare zahvale i divljenja.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments