Džej Lo misli da su muškarci ispod 33 godine- beskorisni

       
Foto: Pixsell

U najnovijoj epizodi video serije ‘Swipe Sessions’ koja je napravljena u saradnji s aplikacijom za sastanke Tinder, Lopez pomaže 29-godišnjoj pevačici Bruk da u moru predloga za ‘pravog muškarca’ na Tinderu odabere onog koji je tome najbliži.

Bruk, kako je sama rekla, traži tipa koji bi mogao ‘seći drva’, pa joj Lopez pomaže da suzi izbor, a pri tome je savetuje i kaže- “Tipovi mlađi od 33 godine su beskorisni”.

A kako tvrdi i autorka popularne knjige ‘What About Me? Stop Selfishness From Ruining Your Relationship’, Džejn Grir, Lopez je u pravu, pogotovo ako tražite nekog s kim bi hteli da se ‘skrasite’.

“Muškarac može nešto da napravi u karijeri tek u ranim 30-ima, a do tada će imati i nešto novca pa će biti i sigurniji u sebe”, objasnila je Grir za portal Insider i dodala da će se tek tada većina muškaraca i usavršiti u onome što rade, pa postati iskusniji i uspešniji. To naravno ne znači da bi one u 20-ima trebalo otpisati ali, kako piše Insider, objašnjava zašto se tek u ranim 30-ima većina muškaraca uopšte može za nekog vezati.

A, premda savet Dženifer ne mora da važi za svakog, Grir ističe da neće škoditi da uvek znate koliko vredite i da imate visoke standarde koje mora ispuniti onaj ko želi biti s vama.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
nnn
24/02/2019 23:51

gleda se samo upotrebna vrednost