Foto: The Ma

Iako je jedna od najbolje plaćenih glumica na svetu, velika profesionalka i izgleda besprekorno- i dalje joj pripisuju tugu zbog otkucaja biološkog sata. 

Dženifer su za magazon Glamour pitali koju bi rečenicu o sebi zabranila u tabloidima.  ”Rekla bih, mislim da je najbolja ona na kojoj, uz sliku mene s rukom preko mog stomaka, piše ”Napokon trudna!”. Mislim, to je kao da te slikaju i potom kreiraju ovu priču. Tvoje telo je u normalnom stanju u kojem je pojelo dva zalogaja više, ili si samo naduta, a onda vidiš nacrtane krugove oko tog stomaka koji poručuju da si trudna. A zapravo nisam, to je samo moje telo. U tome nema nikakve priče. Rođenje deteta, kao što svi znamo, nije tuđi posao i tiče se samo para ili osobe koja kroz to prolazi.” – objasnila je i moramo priznati da je apsolutno u pravu.

Nedavno je glumica, u velikom intervjuu za američki Elle, ponovo otvoreno i bez cenzure progovorila o majčinstvu, ali i bivšim supruzima.

”Ne osećam prazninu. Zaista ne. Moji brakovi bili su, po mom mišljenju, jako uspešni. Kada su došli na kraj, bilo je to zato što smo izabrali da želimo biti srećni. A sreća više nije postojala pod tim uslovima.”

”Živimo u društvu koje ženi šalje poruke poput: Do određenih godina treba da se udaš. Do određenih godina treba da rodiš. To je bajka. To je samo kalup koji pokušavamo polako slomiti.” – tvrdi Eniston koja uopšte nije sigurna želi li decu. Iskreno je rekla da joj je ta ideja pomalo zastrašujuća.

”Neke žene stvorene su da budu supruge, da imaju decu. Ja ne znam koliko je to u skladu s mojom prirodom”, priznala je ono što žene, iz straha ili srama, često prećutkuju.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments