Foto: Time

Džoni Dep je po prvi put progovorio o braku i razvodu s glumicom Amber Hard i optužbama da je zlostavljao.

Amber Hard, koja ga je optužila za fizičko zlostavljanje zbog čega su bili na sudu, srozala je do dna njegovu reputaciju.

Glumački par se razveo 2017. godine nakon što je ona godinu dana ranije zatražila od suda zabranu pristupa.

U intervjuu za GQ, Dep je rekao da nikad nije napao Amber i da nije nasilan čovek.

“Ono što me je najviše zabolelo je što sam predstavljen kao neko ko je toliko daleko od onoga što ja zapravo jesam. Da li bih povredio nekoga koga volim? Kao neki nasilnik? Ne, to uopšte ne zvuči kao ja. Zato sam samo ćutao. Znao sam da će stvari postajati čudnije i luđe. Pustio sam da to ide svojim tokom, neka svako kaže šta želi, a moji advokati će se pobrinuti za ostalo. Neću govoriti o tim glupostima”, izjavio je 55-godišnji glumac.

“Znam da nisam nikad bio Pepeljuga, ali u vrlo kratkom vremenu, u nedostatku bolje reči- od Pepeljuge sam pretvoren u Kvazimoda. Osetio sam da me ljudi drugačije gledaju zbog svih tih optužbi. Onda su i mediji počeli da pišu da sam lud, da moram na lečenje, sve te potpuno sulude stvari”, dodao je.

Nakon razvoda teškog 5.5 miliona dolara, Džoni se suočio s novim tužbama- tužili su ga menadžeri, bivši advokat i član ekipe njegovog novog filma ‘City Of Lies’.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments