Foto: Dnevnjak

Humoristična emisija Dnevnjak, ponovo je sa nama. Od 10. marta, svi koji prate YouTube kanal Dnevnjaka, imali su priliku da pogledaju prve skečeve nove sezone.

Za razliku od prošlih sezona, Dnevnjak 2.0 neće biti emitovan na prvom kanalu RTV-a. Autori ove emisije, ističu da to nije jedina novina koju gledaoci mogu da očekuju.

Portal nsuzivo.rs saznaje, da u buduće sadržaj neće biti objavljen subotom u 18 časova, kako smo do sada navikli. Zbog odluke da se emisija plasira na YouTube platformu, tvorci Dnevnjaka najavili su da će se skečevi objavljivati pojedinačno, dva ili čak tri puta nedeljno.

Da je publika pozdravila novi način plasiranja sadržaja, svedočki snimak “Ne gledam reality” koji je objavljen juče, u nedelju 18.03. U trenutku kada je ovaj tekst napisan, pomenuti skeč broji preko 221.000 pregleda.

Zajedno sa novom sezonom, publici Dnevnjaka predstavljen je i novi sajt ove emisije. Producenti Bojan Andrejek i Stefan Koprivica ističu da će posetioci sajta imati priliku da pored standardnog sadržaja, pogledaju i plejliste pojedinačnih serijala u okviru Dnevnjaka.

“Novi sajt prilagođen je vizuelnom identitetu Dnevnjaka 2.0 za koji je zaslužan naš poznati grafički dizajner Viktor Jan. Pored novog izgleda i plejlista, u okviru sajta nalazi se i osvežena onlajn prodavnica, media kit i marketing sekcija sajta.” rekao je Anderjek.

Novi sajt Dnevnjaka možete pogledati ovde.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments