Ešton Kučer svedočio protiv ubice bivše devojke

       
Foto: SheKnows

Video je kroz prozor crvenu mrlju na tepihu i pomislio da je to od crvenog vina, jer su par dana pre kod nje imali kućnu zabavu, pa ga to nije zabrinulo. Jutro nakon kobne večeri je izbodeno Ešlino telo pronašao njen cimer.

Holivudski glumac Ešton Kučer svedočio je juče na suđenju Majklu Tomasu Gargiulu koji je optužen za ubistvo glumčeve bivše devojke, studentkinje i striptizete, Ešli Elerin.

Te noći,21. februara 2001. godine, glumac je svratio do kuće 22-godišnje Ešli, kako bi je odveo na zabavu nakon dodele Gremija. Došao je do nje, ali mu nije otvarala vrata, a nije se javljala ni na pozive, pa je glumac pomislio da je ljuta na njega, piše People.

Ešli Elerin; foto: Welt

Policija je pronašla DNK uzorak 2008. godine koji su povezali s Majklom Gargiulom, serviserom klima uređaja koji je nedugo zatim ubio još jednu ženu, a povezan je i s ubistvom iz 1993. godine, gde je takođe žrtva izbodena. Živeo je u blizini svake žrtve.

“Pretpostavio sam da je otišla negde, možda i od ljutnje, jer sam kasnio”, rekao je glumac.

Svedočio je oko 40 minuta, jer su njegovi otisci prstiju nađeni na ulaznim vratima, ali Ešton nikada nije bio osumnjičeni za ubistvo. Na sudu je bio i Ešlin otac.

Autor: nsuzivo.rs

Izvor: 24sata

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments