Bred Pit se zaljubio u Anđelinu Džoli za vreme snimanja filma “Gospodin i gospođa Smit”.

  • Kleopatra: Elizabet Tejlor i Ričard Barton- Kada su započeli snimanje filma 1961. godine, izjavili su da mrzeli jedno drugo. Međutim, nakon snimanja scene poljupca, ovaj par nije prestao da se ljubi, a sva ona “mržnja” pala je u vodu! U to vreme, oboje su bili u brakovima, koje su okončali da bi bili zajedno.
  • Dardevil: Dženifer Garner i Ben Aflek- Na početku snimanja filma, oboje su bili u predanim vezama, Ben Aflek sa Dženifer Lopez, a Garnerova sa Skot Folijem. Nakon premijere, oboje su okončali brakove da bi se posvetili jedno drugom.
  • Zelena svetiljka: Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds- Par se upoznao na setu filma Zelena svetiljka, a venčao 2012. godine i sada imaju dvoje dece.
  • Dani groma: Nikol Kidmen i Tom Kruz- Na početku 90-ih prošlog veka, ovaj par započeo je vezu na snimanju filma. Venčali su se godinu dana nakon upoznavanja.
  • Gospodin i gospođa Smit: Anđelina Džoli i Bred Pit- Bred Pit je bio u braku sa glumicom Dženifer Aniston, ali oboje su priznali da su varnice sve vreme bile između njih, čak iako je Džoli pokušala da se distancira od oženjenog Breda. Samo mesec dana nakon razvoda od Dženifer, par je uslikan u Africi sa usvojenom decom Anđeline.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments