Foto: GeekTyrant

Zvezde “Moderne porodice” i “Štrebera” dominiraju listom.

Džim Parsons iz serije “Štreberi” našao se pri vrhu liste najplaćenijih TV glumaca na svetu, a prema pisanju časopisa Forbs, zaradio je 26,5 miliona dolara samo tokom prošle godine i time dospeo na prvo mesto.

Odmah iza njega našao se Džoni Galecki iz iste serije sa zaradom od 25 miliona dolara. Na trećem mestu su se, našli Kunal Najar i Sajmon Helberg iz iste serije, zaradivši 23,5 miliona dolara.

Zanimljivo je i kako su svi zaradili manje nego godinu dana ranije jer su se 2017. godine kolektivno odrekli 1 miliona po epizodi kako bi njihove kolegice Majim Balik i Melisa Rauš bile ravnopravno plaćene.

Na 5. mestu liste našao se Mark Harmon iz serije “NCIS” koji je zaradio 19 miliona dolara, a na 6. mestu Ed O’Nil iz serije “Moderna porodica” sa 14 miliona dolara. Iza njega se našao Erik Stounestrit iz iste serije sa zaradom od 13,5 miliona, pa Džesi Tajler Ferguson sa 13 miliona. Jedan milion manje zaradio je Taj Barel iz “Moderne porodice”, a na 10. mestu našao se Andru Linkoln sa 11 miliona dolara zarade, takođe u seriji “Moderna porodica”.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments