Gordon Remzi prešao granicu sa glumicom Sofijom Vergarom

       
Foto. Eater

Sofia Vergara je jedna od najatraktivnijih glumica na svetu, a Gordon Remzi britanski selebriti šef kuhinje. Ove dve, naizgled nespojive zvezde, protagonosti su novog skandala.

”Remzi je vrhunski šef, ali je drugorazredno ljudsko biće”, jednom je za njega rekao Adrian Entoni Džil, britanski (gastro)pisac i kritičar, nakon što ga Remzi nije hteo uslužiti u svom restoranu. Čini se da kulinarska megazvezda ima stvarno gadnu narav koja se ovih dana pokazala u još jednom primeru, ovaj put s glumicom Sofijom Vergarom.

Na internetu se pre nekoliko dana pojavio video zapis emisije ‘The Tonight Show’  u kojem su 2010. godine gostovali Sofia Vergara, zvezda serije ‘Moderna porodica’, i Gordon. ”Napokon atraktivna gošća” pozdravio ju je Džej Leno, voditelj emisije, već na samom početku njenog gostovanja. Sofia je ušla u prostoriju vrišteći kao što to čini u seriji, a onda je pojasnila da to nikada ne čini u stvarnom životu.

”Samo u sobi” dobacio joj je Gordon i to popratio prilično prisnim dodirom. To je bio samo početak. Voditelj je potom izvukao papir na kojem piše da će Sofia trčati gola ulicom, ako serija u kojoj igra dobije Emija. Ona je rekla da je to smešno jer ima problema s kolenom, a Gordon je, gotovo neprimetno dobacio: ”Nokautirala bi sama sebe”. Referisao je očito na glumičine grudi.

U nastavku su se nastavile blaže seksualne aluzije vezane za hranu, a u jednom trenutku je Gordon pljesnuo Sofiu po bedrima. Ona mu je uzvratila, ali situaciju je ispratila smehom. Kako je ovaj snimak svetlo dana ugledala baš sada, devet godina posle, nikome nije jasno. Međutim, prašina podignuta prvenstveno na Tviteru nikako da se slegne.

Autor: nsuzivo.rs

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments