Horoskop za četvrtak 10. maj

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Skloni ste preterivanju, preosetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje Vam nečije razumevanje i emotivna podrška. Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje kriterijume i zahteve u poslu, razmislite o dobroj sugestiji. Izbegavajte situacije koje Vas dodatno zamaraju, opustite se.

BIK


Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju.

BLIZANCI


Veoma lako izlazite na kraj sa svim obavezama koje imate. Veoma ste produktivni i vaši nadređeni su zadovoljni. Možete da očekujete generalno pozitivan dan. Izbegavajte situacije koje Vas uznemiravaju. Ne dozvolite da vam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne.

RAK


Priuštite sebi neki poseban užitak i zadovoljstvo. Prijaće Vam emotivni susret ili romantična zabava u odabranom društvu. Vas poslovno-finansijski uspeh proizilazi iz dobro osmišljenih planova i preciznih poteza. Dokažite svoje sposobnosti na delu. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

LAV


Ovo nije dobar dan za započinjanje veze ako želite da traje. Napravili ste dobru procenu mogućnosti. Kontrolišite sve važne događaje koji utiču na završne rezultate. Povedite računa kada je u pitanju bešika. Postoji naglašena sklonost ka upalama i manjim smetnjama na ovom polju. Ženski Lavovi mogu imati ginekološke probleme.

DEVICA


Sve aktivnosti su vođene u okviru projekta u koji ste odavno uključeni. Od vas se očekuju potezi kojima biste dokazali svoje mesto u timu. Budite obazrivi, polje delovanja je ograničeno i vaše mogućnosti mogu doći u pitanje. Mogući i problemi sa promenljivim pritiskom.

VAGA


Nećete biti u stanju da definišete svoj odnos, a moguća je i svađa.  Loš odnos sa nadređenima i nestabilnost posla. Izbegavajte masnu hranu kao i preteran unos soli. Potrudite se da prekontrolišete nivo holesterola u krvi i da se potrudite da ga umanjite. Povišen holesterol stvara druge probleme.

ŠKORPIJA


Dan je obeležen žustrim raspravama u koje će vas uvući saradnici koje ste smatrali za prijatelje. Nakon jutarnjeg pada raspoloženja i prolazne melanholije, popodne protiče u znaku dobrog raspoloženja i preko potrebne relaksacije.

STRELAC


Izazovan dan za one koji su u vezi, jer će vam biti teško da se emotivno povežete sa partnerom. Bez naročitih događaja. Koža vam je osetljiva i sklona problematičnim stanjima. Posvetite više vremena i pažnje boljoj nezi. Posavetujte se sa dermatologom koje preparate da koristite.

JARAC


Položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu ili psihičku osetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu i subjektivne želje u odnosu na realne mogućnosti. Nove obaveze doživljavate kao veliki teret. Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa određene distance.

VODOLIJA


Razmišljate o tome da se ozbiljno pokrenete na polju privatnog biznisa. Planirate velike promene. Pred vama je mogućnost da ostvarite svoje zamisli lakše i brže nego što mislite. Moguće je da ćete biti pozvani na neki događaj od kog mnogo očekujete. Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

RIBE


U vama ozbiljno raste tenzija jer se suočavate s velikim izazovima koje morate da rešite. Moguće su promene u vezi s poslom ili nadređenima, sledi vam osetan energetski pad, što vam može ostaviti traga na zdravlje.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: