Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Brzoplete reakcije bi mogle da vam se obiju o glavu, pogotovo ako se budete iznenada odlučili za neko putovanje. Nije vam lako da dođete do pomirenja sa voljenom osobom ali nameravate da ostanete uporni u svojoj nameri. Moguća je prehada.

BIK


Raspoloženi ste i društveni ali i previše nervozni. Potrudite se da pronađete ravnotežu u kontaktu sa drugim ljudima jer oni ne vide da iza prividne smirenosti tinja napetost koja vas tera da uradite nešto zbog čega ćete se kasnije kajati. Moguće upale I infekcije.

BLIZANCI


Naglašena je kod vas nervoza, kao i sklonost da na neki način bežite od problema, ne suočavate se sa njima. Trenutno niste zainteresovani za ozbiljnu vezu i radije uživate u neobaveznim susretima i avanturama. Moguće povrede.

RAK


Izloženi ste velikom pritisku. Vaša pedantnost vam ne dozvoljava da stvari ostavljate nedovršene. Količina obaveza u odnosu na vreme kojim raspolažete daje vam sliku da ste sebi kreirali haos zbog koga ćete završiti u krevetu. Infekcija disajnih puteva

LAV


Moguće je da napravite značajan napredak u sferi ljubavi jer ste i dalje u povoljnom periodu za to. Imate puno snage u sebi i spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu. Prija vam bavljenje sportom, kao i aktivan život, izlasci, komunikacija sa ljudima, druženje. Dobro se osećate kada ste u pokretu.

DEVICA


Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvesno vreme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal. Leđa i kičma su vam osetljivi.

VAGA


Možete da očekujete povećanje poslovnih obaveza ali i zarade. Svaki trenutak koji provedete na poslu će vam se isplatiti. Pred vama je povoljan period za ovo polje. Osećate se jako lepo pored osobe koja vam se udvara. Moguće je da ćete joj uskoro dati šansu. Prija vam bavljenje sportom.

ŠKORPIJA


Sve na poslu protiče mirno i bez većih trzavica. Možete da očekujete generalno pozitivnu situaciju. Pred vama je dan u kojem neće biti neobičnih događaja. Otvara vam se mogućnost da uđete u neku tajnu vezu ali kao da niste sigurni da li je to ono što želite. Problemi sa kožom.

STRELAC


Tranziti planeta vam donose šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Sleduje vam i zvanično upoznavanje s uticajnom osobom koju znate iz viđenja. Pazite na bešiku.

JARAC


Ukoliko ste imali u planu poslovno putovanje možete da se nadate pozitivnim dešavanjima i uspehu. Ostvarujete saradnju koja vam na duže staze donosi napredak. Niste usmereni na ljubav koliko na posao, ali i na poslu se može desiti da imati prilike za ljubav. Zdravlje dobro.

VODOLIJA


Vaše prisustvo je poželjno na svakom okupljanju. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti priliku i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe. Moguć je stomačni virus ili problemi sa organima za varenje.

RIBE


Danas biste mogli da razvijete osećanja za nekoga ko je već duže vreme u vašem okruženu. Možete da očekujete da će vam pokretanje privatnog posla na duže staze obezbediti stabilne prihode i uspeh. Danas ste skloni problemima sa niskim pritiskom koji mogu da vas muče.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments