20.7 C
Novi Sad
29/06/2022, 05:42
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 24. maj

Horoskop za četvrtak, 24. maj

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Iako je kraj nedelje, očekuje vas neobično živa poslovna aktivnost. Kao da su se danas svi setili da im nešto treba. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako biste ispunili očekivanja nadređenih lica. Povedite računa o osetljivoj probavi.

BIK


Nestrpljivi ste i lako možete da napravite problem i tamo gde ne mora da bude. Nije vam povoljan dan za posao. Želite da se potrudite da poboljšate odnos sa bračnim partnerom jer vam je stalo do toga da oboje budete zadovoljni. Ulažete sve kako biste zauzvrat dobili emotivni mir i sklad, konačno. Zdravlje slabo.

BLIZANCI


Dobra sreća vas je pratila, ali to više nije slučaj. Imate prevelika očekivanja u ljubavi.  Pozitivna atmosfera na polju posla vam unosi dodatnu motivaciju. Možete da očekujete odličan dan. Postepeno poboljšanje na ovom polju vam dolazi. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali bilo kakvu intervenciju sada se oporavljate i stajete na svoje noge jači.

RAK


Brzopleto donosite odluku koja vam nudi samo privremeno rešenje. Iako znate da stvari ne idu onako kako ste priželjkivali, zadovoljavate se trenutnim rešenjem. Idealno bi bilo kada biste sve odložili i dali sebi vremena da još jednom dobro razmislite. Moguća je pojava iritacija na koži.

LAV


Na poslovnom planu vam se pojavljuju neke nepredviđene okolnosti na koje trenutno ne možete da utičete. Pokušaćete da se barem privremeno pomirite sa situacijom. Partner će biti težak ili svadlj, zbog čega ćete biti nezadovoljni. Bavljenje sportom bi moglo veoma da vam prija.

DEVICA


Muče vas finansije. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se samo na sebe. Uspeh vas čeka jedino ako se dobro pomučite i odreknete privilegija u kojima ste uživali. Odricanje, za vas, nije problem, naročito ako verujete u više ciljeve. Povedite računa o desnima i osetljivim zubima. Vreme je za redovnu posetu stomatologu.

VAGA


Moguće je da ćete biti skloni tome da rizikujete i da na neki način ugrozite svoj poslovni položaj. Danas nećete biti popularni, zbog čega se ne možete nadati tome da ćete imati prilike da ostvarite ljubav.  Skloni ste infekcijama, upalnim stanjima i virusima. Imunitet vam nije u najboljem stanju.

ŠKORPIJA


Raspoloženje popravlja susret s prijateljima koji su u prošlosti bili deo vaše svakodnevice. Obilje tema i opuštajući razgovori mogu biti svojevrsna čarobna formula ekspresnog oporavka od svega što vas je u prošlosti umorilo. Osetljiv urogenitalni trakt bi mogao da vam stvara manje probleme sa zdravljem.

STRELAC


Moguće je da voljena osoba i vi imate neke probleme koje ste gurali pod tepih. Sada će dosta toga isplivati na površinu. Vreme je da se zaista suočite sa svim što se dešava oko vas. Moguće je da će neko pokušati da se umeša u vaš posao i da vas ošteti svojim pričama, intrigama i spletkama. Lošijeg ste zdravlja.

JARAC


Biće vam potrebno malo više vremena da ostvarite sve ono što ste imali u planu kada je u pitanju polje posla. Budite strpljivi i nemojte da odustajete kada naiđete na prvu prepreku. Ne treba da dozvolite da ljubomora utiče na vaš odnos. Partner će danas privlačiti mnogo pažnje. Hormonski problemi.

VODOLIJA


Pokrenite akciju i iskoristite svoju urođenu diplomatiju. Samo vi možete da rešite zavrzlamu koja se iznenada stvorila u vašoj radnoj sredini. Budite odlučni jer ćete samo na taj način postići svoje ciljeve, a oni u ovom trenutku nisu mali. Potrudite se da nađete više vremena za san.

RIBE


Možete da se nadate dobroj atmosferi na poslovnom planu. Sa kolegama se odlično slažete i lepo sarađujete. Partner primećuje sve ono što biste možda želeli da ne primeti. Dobro se poznajete i teško ćete sakriti bilo šta. Potrudite se da iskreno razgovarate o svemu što vas muči ovaj put. Odlično se osećate.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments