9 C
Novi Sad
25/09/2022, 10:22
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 01. jun

Horoskop za petak, 01. jun

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Iako niste preterano romantično raspoloženi, moguć je neočekivani kontakt s nekim ko je nekada igrao važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Tokom prepiske dobićete uvid u to koliko vam je danas do te osobe stalo. Prijala bi vam masaža i opuštanje leđnih mišića.

BIK


Pred vama je dan u kom nećete lako moći da se suočite sa svim poteškoćama koje su oko vas. Prepustite se osećanjima i uživajte u pozitivnoj i romantičnoj atmosferi sa osobom koju volite. Možete da se nadate veoma lepoj atmosferi u kojoj ćete oboje biti sasvim opušteni. Zdravlje osetljivo.

BLIZANCI


Isti trend se nastavlja i nemojte očekivati da se nešto novo desi na današnji dan na polju ljubavi. Moguće je nasledstvo ili neki drugi vid finansijske pomoći. Pred vama je povoljan period za stabilizaciju materijalne situacije. Možete da očekujete značajno poboljšanje. Solidnog ste zdravlja.

RAK


Povoljan je dan za sklapanje novog poslovnog partnerstva ako ste tako nešto već imali u planu. Možete da očekujete potpisivanje ugovora koji će vam biti prilično važan. Srešćete nekoga iz vaše prošlosti, ali nećete uspeti da oživite staru ljubav. Posetite stomatologa radi redovne kontrole.

LAV


Bićete otvoreni i prijateljski nastrojeni. Gde god da se pojavite srešćete nekoga s kim ćete
uživati u razgovoru. Možete da se nadate generalnom poboljšanju situacije na poslovnom planu. Važno je samo da ne pravite nove greške. Poradite na boljoj koncentraciji kada je vaš posao u pitanju. Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

DEVICA


Dan je obeležen promenama na emotivnom planu. Verovatno je uzrok svemu bezazlena rasprava koja je prerasla u svađu. Voljena osoba je u ovom trenutku upornija od vas, pa je savet da se na vreme povučete i strpljivo sačekate svojih pet minuta. Hronične tegobe vam se vraćaju.

VAGA


Ovo nije povoljan period za one koji žele stabilnost. Uglavnom će biti uzbuđenja u ovoj sferi, ali ne i izvesnost. Danas ćete lako sklopiti novu saradnju. Radite posao koji volite i ne pada vam teško da mu se maksimalno posvetite. Svaki mali uspeh je za vas sam po sebi velika pobeda. Dobro se osećate.

ŠKORPIJA


Zabrinula vas je nepovoljna vest iz inostranstva. Ne skačite na prvu loptu, već prihvatite kompromis, jer će vam se isplatiti. S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona povede ozbiljan razgovor. Potrudite se da više odmarate i da boravite na svežem vazduhu, da se opustite.

STRELAC


Moguće je da će vam se pojaviti neki novi problemi na poslovnom planu ali ih rešavate uz dovoljno upornosti. Moguće je da ćete sasvim iznenada sresti jednu osobu sa kojom ste ranije imali neki neobavezan odnos. Ponovo se bude stare strasti. Lako ćete doći do intimnog susreta. Predeo grudnog koša vam je osetljiv.

JARAC


Iako ste svesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite. Bolovi u stomaku su mogući. Pazite na svoju ishranu.

VODOLIJA


Možete da očekujete sasvim povoljan dan za polje posla, nećete imati nikakve trzavice ili komplikacije. Sve što pokrenete ćete veoma lako završiti i stvari jednostavno idu svojim tokom. Imate veliku želju da budete sa osobom koja vam se dopada. Možete da očekujete priliko za zbližavanje sa njom. Zdravlje stabilno.

RIBE


Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt sa starijom osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije. Posetite stomatologa radi redovne kontrole.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments