Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Zabrinuti ste za svoje finansije ali nemate realan razlog za to. Pokušajte da malo smirenije gledate na trenutnu situaciju. Možda ćete ući u partnerski posao, pritisnuti nekim okolnostima života. Povišena telesna temperature ili povrede.

BIK


Poslovni planovi se razvijaju u smeru koji ste priželjkivali. Ipak, ne prihvatajte stvari zdravo za gotovo, svoje planove, zasad, držite daleko od očiju javnosti. Voljena osoba vam je posvećena, zajedno uživate u lepim dešavanjima. Očekuje vas povoljan dan za ljubav.  Mogući su problemi sa bubrezima.

BLIZANCI


Upoznaćete nekoga s kim ćete ostvariti konekciju, ali trenutno niste sposobni za to da ostvarite harmoniju u bilo kom odnosu. Uspeh u svemu što podrazumeva pružanje usluga.
Nemojte da se izlažete rizičnim situacijama.

RAK


Stižu vam neprijatne vesti. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaše familije, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život pa ste dozvolili da vam porodične probleme rešavaju saradnici. Pazite na donji deo leđa.

LAV


Moguća razmena ljubavnih reči ili poruka, ali ovo nije dobar dan za započinjanje veze ako želite da traje. Možete da očekujete odlično stanje! Puni ste pozitivne energije, prija vam što veća fizička aktivnost i dobro se osećate u svojoj koži. Nemate ni jedan razlog za brigu danas.

DEVICA


Očekuje vas povoljan dan ukoliko ste imali u planu neke nove poslovbne pregovore ili potpisivanje ugovora. opada vam se osoba koja deluje nekako misteriozno, a upravo taj stav vas i privlači kod nje. Očekuje vas prilika da poboljšate komunikaciju i da se još više zbližite sa njom. Manji problemi sa kostima.

VAGA


Ne želite da prepustite kontrolu u tuđe ruke već vam je potreban osećaj nadmoći, pa možete brzati i grešiti danas. Nemate razloga da brinete kada je u pitanju ljubav. Možete da očekujete sasvim mirno stanje na ovom planu. Zdravlje dobro.

ŠKORPIJA


Pred vama je puno obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari ništa se posebno neće dešavati. Pred vama je faza u kojoj ćete se preispitivati. Vrtoglavica bi mogla da vas prati kao i osećaj malaksalosti. Nađite vremena za odmor.

STRELAC


Ostvarićete neka nova poznanstva koja će vam probuditi sva vaša čula. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa nekom osobom koja verovatno već ima partnera. Iako vas jako privlači ipak niste spremni da nekome budete na drugom mestu. Osećate se sasvim dobro danas.

JARAC


Ako uspete da dan otpočnete bez kašnjenja i odlaganja, mogu vam se otvoriti interesantne mogućnosti, posebno ako je vaš posao u vezi sa inostranstvom. Prilično ste opušteni i uživate u svojoj slobodi. Za sada ne jurite za novim emotivnim pričama. Posetite stomatologa.

VODOLIJA


Vaša kreativnost će biti na visokom nivou što će doprineti uspehu u poslu. Otvoreno ćete pokazati voljenoj osobi svoje nezadovoljstvo i time joj staviti do znanja da je potrebno više da se trudi.  Maksimalno vodite računa o leđnom predelu.

RIBE


Ukoliko ste imali u planu putovanje u inostranstvo, ostvarićete veći uspeh nego što ste mislili. Moguć je i fizički kontakt sa nekim ko vas već duže vreme simpatiše, ali ne i ulazak u pravu vezu. U narednoj fazi možete biti skloni gojenju više nego ranije pa je zato važno da dodatno povedete računa o svojoj ishrani ali i tome da redovno vežbate i imate aktivnost.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments