Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Budite oprezni danas jer su moguće neke neočekivane prepreke i problemi kada je u pitanju vaš posao. Pojavljuje se sve veća distanca i jaz između vas i voljene osobe. Niste sigurni da li ćete to uspeti da prevaziđete. Ukoliko ste slobodni još uvek nema novog poznanstva na vidiku. Zdravlje dobro.

BIK


Na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ova nedelja nije ključna, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja. Izbegavajte konzumiranje alkohola u velikim količinama.

BLIZANCI


Danas će vam biti najbitnije to da pored sebe imate nekoga ko vas intelektualno stimuliše. Moguće je da vam stanje na polju finansija nije baš sjajno i da se iz sve snage trudite da uradite nešto po tom pitanju. Pokušaćete da nađete neki paralelni posao kao izvor dodatne zarade. Povedite računa o osetljivim sinusima.

RAK


Niste u povoljnom periodu za ljubav i toga treba da budete svesni. Frustracija i nezadovoljstvo. Nije povoljan dan ukoliko ste planirali početak novog posla ili potpisivanje nekog novog ugovora na ovom polju. Moguće je da ćete imati neke nepredviđene komplikacije. Moguća je upala uva ili problemi sa sluhom.

LAV


U izgledu je novčani priliv koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme. Ne preuzimajte nove obaveze već dan provedite uz minimalne poslovne aktivnosti. Tokom dana moguć je susret s neobičnom osobom s kojom je moguća ljubavna avantura. Skloni ste virusnim infekcijama. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu.

DEVICA


Sjajan dan za to da ga provedete u društvu osobe koja vas interesuje. Dobra komunikacija. Dopada vam se osoba koju ste nedavno upoznali i o kojoj imate jako malo podataka. Zanima vas kako bi izgledala veza sa njom i potrudićete se da je bolje upoznate. Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu.

VAGA


Niste sigurni u svoje saradnike, ponekad vam se čini da im ne možete verovati. Budite na oprezu još neko vreme. Očekuje vas veoma opuštena komunikacija sa voljenom osobom koja sa vama deli sve svoje emocije i planove. Mogući problemi sa plućima su naglašeni kod vas. Izbegavajte cigarete i duvanski dim.

ŠKORPIJA


Poslovno napredovanje na koje računate će se desiti samo ne danas. Pokušajte da pokažete dovoljno strpljenja. Moguće je da vas hvata osećaj nostalgije i da vam se čini da je bivši partner ipak bio bolji prema vama. Verovatno grešite u svojoj proceni. Nemojte da se zalećete sa zaključcima. Dobro se osećate.

STRELAC


Imate potrebu da kontrolišete sve oko sebe, a nemate mehanizme koji bi to podržali. Loša vest je da ćete morati da odustanete od nekog svog stava koji je bio beskompromisan. Usmerite svoju pažnju na voljenu osobu, potrebna joj je podrška. Moguć je stomačni virus, problemi sa varenjem su naglašeni.

JARAC


Najbolje bi bilo da se tokom ovog dana malo više bavite nekim drugim stvarima, a posao da ostavite po strani. Nije vam povoljan dan i lako bi moglo da dođe do problema. Danas ćete biti skloni tome da se osamljujete kako bi generisali energiju. Povedite računa o očima koje mogu biti osetljive.

VODOLIJA


Majstor ste da sebi natovarite posao, ali je pitanje da li je svaka vaša obaveza isplativa. Zbog nesigurnosti i bolećivosti, prihvatate, na svoju štetu, sve što se od vas zahteva, umesto da zauzmete jasan stav i time sebe oslobodite pritiska. Loše varenje.

RIBE


Dobra komunikacija sa izabranom osobom. Moguć je izlazak ili romantično putovanje. Nemate razloga za brigu kada je u pitanju posao. Nalazite se na veoma stabilnoj poziciji. Sve teče onako kako ste zamislili i nemate veće probleme tokom ovog dana. Puni ste pozitivne energije koja vas svuda prati.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments