31 C
Novi Sad
10/08/2022, 19:05
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 11. jun

Horoskop za ponedeljak, 11. jun

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ljubav će se možda sama nuditi, prilika prezentovati, vi nećete morati mnogo da se trudite da biste dobili ono što želite. Možete da očekujete pozitivan ishod posla kojem ste se posvetili. Okolnosti vam maksimalno idu u prilog. Problemi sa nervozom su mogući. Potrudite se da poradite na samopouzdanju.

BIK


Prija vam blizina osobe koja vas inspiriše na poseban način. Pravo je vreme da povučete konkretne poteze i neobavezno poznanstvo pretočite u nešto dublje. Ako svoje ideje sprovedete u dela, možda će to značiti i početak jedne lepe ljubavne veze. Povedite računa o holesterolu koji bi mogao da vam stvara probleme sa zdravljem.

BLIZANCI


Možete da očekujete da će stanje na polju posla kod vas biti prilično promenljivo. Ne znate šta možete da očekujete. Dopadaju vam se dve različite osobe i niste sasvim sigurni kome biste mogli da poklonite svoju pažnju. Nije vreme za konačne odluke, imate još vremena da rešite dilemu. Izbegavajte cigarete i alkohol.

RAK


Pažljivo isplanirajte dan i bićete u prilici da izgradite novu poslovnu strategiju koja će vam dugoročno doneti rezultate na koje ćete biti veoma ponosni. Usredsredite se na posao, a ljubav i porodične odnose ostavite po strani. Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas tokom današnjeg dana. Moguć je stomačni virus.

LAV


Moguća je veza sa dosta starijom osobom ili nekom koju u drugim okolnostima nikada ne biste izabrali. Finansijski problemi; gubitak ili neki dug koji ćete morati da otpišete. Pad imuniteta je naglašen kod vas pa su mogući novi problemi sa zdravljem. Preporuka je da povedete računa i da povećate unos vitamina. Takođe, potrudite se da više odmarate.

DEVICA


Potrudite se da na pravi način iskoristite informacije koje ste dobili tokom današnjeg dana. Slede vam važna dešavanja. Važno je da ostanete maksimalno fokusirani na svoj posao. Možete da očekujete interesantnu atmosferu na polju flerta, pogotovo ako vam se dopada neki Blizanac. Zdravlje slabije.

VAGA


Iako odlično znate šta hoćete, i uz to imate razrađene planove, nije povoljan trenutak za velike poduhvate. Odložite sve vrste ulaganja, kao i poslovne odluke, skloni ste greškama. Pojačajte imunitet jer vam preti virusna infekcija. Puni ste energije i dobro se osećate! Današnji dan vam je veoma povoljan.

ŠKORPIJA


Ljubav u inostranstvu ili sa strancem/kinjim. Interesovaće vas samo oni koji mogu da vam
prošire vidike. Vaš trud će biti nagrađen ali previše posla bi moglo da izazove zamor. Mogući problemi sa nesanicom vas muče. Nervoza i emotivno nezadovoljstvo se negativno odražavaju na vaše zdravlje.

STRELAC


Ukoliko se nađete u prilici da potpišete neka dokumenta, budite oprezni jer vam se može potkrasti greška koju kasnije nećete moći da ispravite. Vaše promenljivo raspoloženje može zbuniti partnera i navesti ga da pomisli da ga više ne volite. Problemi sa cirkulacijom su mogući pa o tome povedite računa.

JARAC


Važno je da budete otvoreni i spremni za kompromis. Nije moguće uvek sve udesiti onako kako samo vama odgovara. Danas je na testu vaša fleksibilnost u poslovnom okruženju. Ne očekuju vas neke drastične promene kada je u pitanju vaše emotivno polje.  Čuvajte se prehlade kojoj ste sada skloni. Mogući su i problemi sa kijavicom, sinusima ili disajnim putevima.

VODOLIJA


Čeka vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoj pesimizam koji je jedna od vaših osobina koja često radi protiv vas. Verujete u svoje intelektualne moći, ali isto tako morate biti svesni da je nerealno da ste uvek vi u pravu. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Hormonalno stanje vam je veoma promenljivo.

RIBE


Vreme je da se reorganizujete. Čišćenje, kako u svom domu tako i na radnom mestu, stvoriće vam ambijent za realizaciju mnogih poslovnih projekata. Ali ako se na trenutak isključite iz svih profesionalnih aktivnosti, shvatićete da centar sveta niste vi. Moguća je vrtoglavica, malaksalost, pad energije ili nizak pritisak

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments