20.7 C
Novi Sad
01/07/2022, 09:18
Zabava Horoskop za ponedeljak 21. maj

Horoskop za ponedeljak 21. maj

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ako ste u vezi, pokažite spremnost na kompromis I fleksibilnost. Deluje vam da je voljena osoba preterano sumnjičava i niste oduševljeni zbog toga. Osećate neku dozu pritiska sa njene strane. Potrebno vam je vreme da se konflikt reši. Ako uzimate neku terapiju, potrudite se da to bude u skladu sa savetima lekara.

BIK


Vi ste po prirodi plemenita i saosećajna osoba. Danas ćete verovatno biti preokupirani nekim svetskim problemom kao što je glad ili zagađenost okoline. Nemojte opterećivati druge ljude time. Pokušajte da shvatite da vi ne možete spasiti svet i opustite se.

BLIZANCI


Bićete vrlo šarmantni i komunikatvni, što će vam pomoći u tome da nova ljubav uđe u vaš život. Važno je da neke stvari proverite više puta i da ne brzate sa donošenjem odluka. Dajte sebi vremena za određene promene. Stabilnog ste zdravlja. Poboljšanje.

RAK


Danas ćete biti opsednuti ljubavnim životom. Nećete biti naročito realni pa povedite računa da ne napravite problem bez potrebe. Vaše umetničke sposobnosti su veoma izražene, pa ne bi bilo loše da svoje emocije usmerite ka kreativnom radu i iskoristite ih na pozitivan način. Ovo je najbolje rešenje za vas.

LAV


Želećete da ostavite dobar utisak pa ćete se potruditi oko svog izgleda. To će imati pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Uporni ste u svojim namerama da ostvarite stabilnost na poslovnom planu. Važno vam je da svoj uspeh pokažete pred svima! Nećete odustati sve dok ne budete ostvarili ciljeve. Nađite način da se opustite.

DEVICA


Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, posebno na ljubavnom planu. Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno. Nemojte da se izlažete bilo kakvim rizičnim situacijama.

VAGA


Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je vam je to najveći problem. Pobedite svoju kolebljivost i prihvatite odgovornost. Izbegavajte rasprave sa muškarcima. U ljubavi ne oklevajte, pravi je trenutak da zauzmete čvrst stav. Zdravlje slabije.

ŠKORPIJA


Niste zadovoljni nekim dešavanjima na planu posla i deluje vam da se stvari ne odvijaju onako kako ste vi želeli. Moguće je da ćete većim delom dana biti prilično mrzovoljni. Možda ćete doživeti novu ljubav ili će vas partner prijatno iznenaditi. Zdravlje dobro.

STRELAC


Čekate promene koje se sve više bliže. I kao što to obično biva, minuti vam postaju kao godine. Nestrpljivost vas žestoko remeti, neophodno je da pronađete način da se relaksirate. Na primer, popodne provedite u krugu voljene osobe ili prijatelja. Redovno proveravajte pritisak.

JARAC


Nemojte da se ponašate kao da znate odgovore na sva pitanja. Ovaj stav vas neće nikud odvesti. Budite svesni da sve i jedna osoba koju ste upoznali može nečem novom da vas nauči. Ne potcenjujte nikoga. Nekoliko neobaveznih reči danas sa jednim strancem bi moglo da potpuno promeni vaše viđenje sveta. Potrudite se da zadržite vedar duh.

VODOLIJA


Sklapanje novog poslovnog dogovora je pred vama. Prilično vam je važan ovaj dan. Ako se budete potrudili da sve protekne bez komplikacija, imaćete odlične rezultate. Danas ste veoma rečiti i vaše samopouzdanje je izuzetno izraženo. I sami primećujete snagu vaših emocija i ličnosti. Zdravlje ide na bolje.

RIBE


Dobijate vest o dodatnom prihodu na koji niste računali. To je dovoljan razlog da se naoružate novom motivacijom i prionete na posao još poletnije. Ne zatrpavajte se preko racionalnih mogućnosti, kako vam sve na kraju ne bi preselo. Moguće je da ste skloni gojenju i da vam je današnji dan na neki način preloman.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments