Foto: nsuzivo

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

 

OVAN


Danas ćete se sjajno zabavljati I uz sve to imati prilike da upoznate više privlačnih osoba.  Očekuju vas manji konflikti sa nadređenima. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati neke komplikacije koje niste očekivali. Sportske povrede.

BIK


Tranziti ukazuju na mogućnost da uđete u sukob s bližnjima. Kriza unutar porodice može potrajati ako se ne potrudite i ne preduzmete konkretne korake, makar bili i neprijatni po vas. Ne zaboravite da vam oni nisu neprijatelji. Problemi sa plućima su mogući.

BLIZANCI


Može se desiti da vam neka sitnica, detalj promakne i da zbog toga dođete do poslovnih problema i poteškoća. Razmišljaćete o tome da započnete zajednički život sa izabranom osobom. Mogući su problemi sa mokraćnim putevima. Povedite računa jer ste skloni prehladi, upalnim stanjima, kao i bolovima u donjem stomaku.

RAK


Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad pokoriti se. Dobrog ste zdravlja.

LAV


Trebaće vam jača volja kako biste odoleli iskušenjima na koja će vas sudbina staviti. Dolazi vam bolji period za posao. Kočnice koje su vas brinule do današnjeg dana vas ubuduće neće opterećivati. Odlično se osećate! Puni ste pozitivne energije koju lako prenosite na ljude kojima ste okruženi.

DEVICA


Sve što znate je to da vam je potrebna promena. Uslove za putovanje nemate, a to je ono što bi vam trenutno pomoglo. Ne upadajte u mračna raspoloženja, stvari se odvijaju baš onako kako treba, uskoro ćete znati šta vam je činiti. Nemate probleme sa zdravljem.

VAGA


Povedite računa o svojoj imovini, da vam se ne bi desila neka krađa, šteta ili bilo šta slično. Nije povoljan dan za privatni posao. Mogući su gibici pa zato izbegavajte ulaganja. Nostalgično ćete razmišljati o nekome koga ste voleli a ko više nije u vašem životu. Odlično se osećate danas!

ŠKORPIJA


Ovo je vaš dan. Kockice se slažu jedna za drugom, stvari se rešavaju same po sebi. Prijatno ste iznenađeni jer niste očekivali takav dar s neba. Neka vas ne zanese trenutni rezultat jer on nije došao zbog vašem zalaganja već je presudio faktor sreće. Muče vas problemi sa kašljem pa bi bilo dobro da se javite lekaru.

STRELAC


Moguće je da ćete razviti romantična osećanja za nekog s kim imate poslovni odnos. Dolazi vam mogućnost da pokažete svoje talente i da napredujete. Odličan je dan ako se bavite poslom vezanim za umetnost. Proverite štitnu žlezdu jer su mogući problemi vezani za disbalans hormona.

JARAC


Ako je moguće uzmite slobodan dan ili se nemojte baviti preterano važnim stvarima danas. Imate utisak da vaš partner ne razume ono što mu govorite i da ste se nekako distancirali jedno od drugoga. U narednom periodu ćete pokušati da rešite vaše probleme. Više spavajte.

VODOLIJA


Zaljubljeni ste u osobu sa kojom ste nedavno ušli u vezu. Osećate se lepo kada ste zajedno i uživate u svakom trenutku.  Izvestan napredak je moguć u sferi posla. Nema većih problema sa zdravljem. Možete da očekujete generalno dobar dan tokom kojeg ćete se u svojoj koži osećati sasvim solidno. Sve tegobe od ranije ste rešili.

RIBE


Imate utisak da ste sebi dovoljni i da bi vam nova emotivna veza donela samo probleme. Uskoro ćete demantovati sve to, kada se pojavi osoba koja će vam na neki način ukrasti srce. Razmišljaćete o započinjanju privatnog biznisa, iako sad nije povoljan period za takav poduhvat. Prijao bi vam spa tretman, masaža, opuštanje…

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments