16.2 C
Novi Sad
30/05/2023, 00:56
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za utorak, 12. jun

Horoskop za utorak, 12. jun

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Imate mnogo ideja koje bi mogle da se pokažu kao veoma korisne na vašem poslovnom planu. Potrudite se da budete inicijativni i nemojte da se držite po strani danas. Pravi je trenutak da sa partnerom popričate o zajedničkim planovima za budućnost. Prilično ste umorni. Današnji dan vam nije povoljan za preteranu fizičku aktivnost.

BIK


Nešto važno na čemu ste radili poprima novu formu. Insistiranje na poboljšanju komunikacije može vas nakratko dekoncentrisati i navesti da u važnom trenutku napravite previd. Budite oprezni u saobraćaju, naročito ukoliko ste vozač. Skloni ste gojenju u ovoj fazi.

BLIZANCI


Mogući su manji nesporazumi sa vašim pretpostavljenim, pa povedite računa da ne budete preoštri u tome. Ipak je važno da u nekoj meri zadržite smisao za diplomatiju. Moguće je da ćete imati neka zajednička ulaganja sa izabranom osobom, što će svakako govoriti o ozbiljnosti vaše zajednice. Izbegavajte cigarete i alkohol.

RAK


Prepuni ste energije, toliko da ne znate šta biste s njom. Kad nemate gde da je utrošite, počinjete da prenosite tenziju na okolinu. Na udaru je voljena osoba, a znate da nemate razloga za to. Svojim ponašanjem možete nepotrebno urušiti stabilnost veze. Smanjite unos masne hrane.

LAV


Može vam se desiti da napravite neku manju grešku kada je u pitanju vaš posao. Možete da očekujete da će flert sa osobom koja vam se dopada konačno prerasti u malo konkretnija dešavanja. Mogući su problemi sa bubrezima. Posavetujte se lekarom oko toga na koji način treba da regulišete unos tečnosti.

DEVICA


Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedete u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći priliv novca koji, velikim delom, može rešiti finansijske probleme za koje, trenutno, nemate dugoročno rešenje. Mogući su problemi sa aritmijom.

VAGA


Problemi u odnosu, možda pre svega zbog nedostatka entuzijazma kada je ljubav u pitanju. Moguća je finansijska dobit, ali kontrolišite svoje izdatek I nemojte se previše opuštati. Proverite krvnu sliku jer su mogući neki manji problemi na ovom polju. Povećajte unos vitamina i minerala i posavetujte se sa vašim lekarom oko navika koje treba menjati.

ŠKORPIJA


Ljubav u inostranstvu. Interesovaće vas samo oni koji mogu da vam prošire vidike. Možete da se nadate preokretima na ovom planu. Situacija će se uskoro poboljšati i bićete veoma zadovoljni. Potrudite se da budete dovoljno strpljivi i da razmišljate pozitivno. Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu koji je prikazan kao veoma osetljiv.

STRELAC


Mislite da se samo vi trudite. Iako biste radije da pronađete zaobilazan put do zarade, za vas je bolje da se oslonite isključivo na svoje sposobnosti, jer vas uspeh čeka jedino na taj način. Budite oprezni, očekuju vas i poteškoće s autoritetima. Problemi sa varenjem su naglašeni kod vas danas, pa se potrudite da unosite što lakše namirnice.

JARAC


Niste previše dopadljivi ovih dana, I to pre svega ima veze sa vašim ponašanjem i  raspoloženjem. Očekuje vas kraće poslovno putovanje na kom možete da stvarite veliki uspeh ili dobru prodaju. U svakom slučaju, kući se vraćate punijih džepova i težeg novčanika. Mogući su problemi sa disajnim putevima.

VODOLIJA


U nekim situacijama nemate dovoljno strpljenja i zato lako možete praviti greške. Poradite na svom pristupu i organizaciji. Poslovna sredina neće tolerisati mnogo propusta. Nećete biti dobro raspoloženi zbog čega ni ne treba da očekujete išta dobro u ovoj sferi. Prolazna glavobolja.

RIBE


Privlači vas osoba s kojom je ljubavna veza nemoguća. Strastveno raspoloženje pretačete u kreativnost što vas puni dragocenom energijom. Velika motivacija vas inspiriše za odlične poslovne poteze koji će vam doneti osećaj pravog zadovoljstva. Prijala bi vam veća fizička aktivnost. Potrebno je da malo više vežbate i da budete više u pokretu.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments