Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Nemojte da verujete u sve što čujete na poslu jer do vas veoma lako mogu doći neke neproverene i netačne glasine. Ostanite strpljivi, jer, čak i kada biste progovorili, niko vas ne bi shvatio ozbiljno. Sa voljenom osobom dolazite do krizne faze u kojoj je svaki ishod moguć. Pod stresom ste.

BIK


Uključuju vas u sva dešavanja koja su oko vas. Osećaj da ste pozvani da reagujete na sve je rezultat vašeg pređašnjeg uplitanja u tuđe probleme. Prijao bi vam odmor i opuštanje. Današnji dan nije povoljan za preteranu fizičku aktivnost. Posvetite se sebi i svojim potrebama.

BLIZANCI


Možete da očekujete da ćete uspeti mirnim putem da rešite probleme koje imate na poslu. Finansijska situacija se znatno popravlja pa je pravo vreme da, pre nego što odete u kupovinu, rešite dugove i zaostale neplaćene račune. Skloni ste infekcijama.

RAK


Imaćete priliku da ostvarite napredovanje. Pokazali ste da ste veoma sposobni i ostavili ste jako dobar utisak na svoje poslovno okruženje. Sa nadređenima imate jako dobar odnos. Nećete biti raspoloženi za to da iskažete svoja osećanja ili vam okolnosti neće dozvoliti.

LAV


Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete imati stabilnu situaciju na poslovnom planu. Želite da se potrudite da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Stalo vam je do toga da napravite dobru atmosferu u svojoj zajednici. Dajete maksimum kako bi stvari funkcionisale. Stabilno zdravlje.

DEVICA


Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku.

VAGA


Moguće je da niste sasvim objektivni, da ne vidite sve okolnosti iz realnog ugla. Neke nove informacije tek treba da dođu do vas. Moguće je da ćete imati priliku za neobaveznu avanturu sa osobom koja vam se dopada. Posetite kardiologa radi kontrole.

ŠKORPIJA


Muči vas nestrpljenje, postajete nepodnošljivo napeti. Očekujete vesti od kojih zavisi plan narednih aktivnosti. Nije u pitanju samo današnji dan, već je na neki način u pitanju stvar koja dugoročno određuje kojim ćete putem krenuti. Mogući su grčevi u mišićima.

STRELAC


Može vam se dopasti neko ko je dosta mlađi od vas. Inače dobra komunikacija sa osobom koja vas interesuje. Moguć je kašalj i manji problemi sa disajnim putevima. Današnji dan vam nije naročito povoljan za zdravlje, dosta sitnih smetnji vam se pojavilo. Posetite lekara za svaki slučaj.

JARAC


Bolja komunikacija sa osobama suprotnog pola i moguće značajno poznanstvo ostvareno na poslu. Očekuju vas neki manji troškovi ali nećete imati bitne promene na polju finansija. Mogući su problemi sa umorom.

VODOLIJA


Možete da očekujete da ćete konačno ostvariti uspeh kojem ste težili. Poslovna situacija je sve bolja i bolja. Moguće su manje prepirke i nesuglasice sa voljenom osobom ali ako se potrudite uspećete sve da izgladite. Povedite računa o svojim zubima.

RIBE


Dan počinjete dobro raspoloženi, ispunjeni elanom. Dobre vesti i blagonaklonost okoline ispunjavaju vas optimizmom. Ipak, bez obzira na dobar osećaj koji vas nosi, budite spremni i na moguću neprijatnost koja vas predveče očekuje. Potrebno vam je više vežbanja.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments