Foto: Getty Images/ Architectural Digest

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i njen verenik Aleks Rodrigez donirali su hranu dovoljnu za godinu dana jednoj osnovnoj školi u Tenesiju.

Nakon što su videli snimak učiteljice o tome kako jedan od njenih učenika često ostane gladan, a ni kod kuće nema dovoljno hrane, par je odlučio da donira obroke iz njihove nove kompanije Tiller & Hatch.

“Danas sam plakala na poslu. Ne zato što mrzim svoj posao ili zato što je težak (a zaista jeste). Danas sam plakala zbog deteta, deteta koji je tako nevino pričalo o hrani, odnosno o nedostatku hrane. Pitao me kada će doći žene koja stavlja hranu u njegov ranac. Rekao mi je da kdć kuće nema hrane i da mu treba još… Nijedno dete ne bi trebalo da bude gladno”, napisala jež učiteljica tada na Fejsbuku.

Kada je čula za napore učitelja da pomognu detetu, znala je da je potrebna i njena pomoć, a na Instagramu je otkrila koliko je cela situacija pogodila.

“Čuli smo da učitelji pomažu učenicima da donesu hranu kući kada je nemaju dovoljno. Kada smo videli ovu priču, rasplakali smo se. Nijedno dete ne bi ikada trebalo da zaspi gladno. Moja mama je bila učiteljica, a ovo je tako dirljiva priča, tako da smo želeli da pomognemo”, napisala je pevačica uz snimak na kojem razgovara sa učenicima i učiteljicom iz škole u Tenesiju.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments