Foto: PIXSELL

Na dodeli muzučkih nagrada, održanoj sinoć u Beogradu, brojne pevačke zvezde iz zemlje i regiona zablistale su na pozornici.

Od Jelene Karleuše, do Emine Jahović, Jelene Rozge, Aleksandre Radović, Nataše Bekvalac i voditeljki Ide Prester i Aide Jokanović, pokazale su da itekako znaju da se nose sa glamurom.

Najviše pažnje privukla je Jelena Karleuša, u raskošnoj crvenoj haljini Juraja Zigmana, hrvatskog modnog dizajnera. Nataša Bekvalac je u znak podrške svojoj koleginici nosila haljinu sa potpisom Mihana Momose, novosadskog dizajnera poznatog širom sveta, a na haljini je pisalo “Nisi sama”.

Foto: PIXSELL

Jelena Rozga, splitska lepotica, je zablistala promenivši toalete i ostavila gledaoce bez daha. Emina Jahović je bila u haljini turske dizajnerke, i na društvenim mrežama pokupila najviše simpatija.

Aleksandra Radović pojavila se u crnom odelu, sa efektnim minđušama i broševima, pa pokazala da za eleganciju nije potrebna toaleta, što podseća na ovogodišnja pojavljivanja Džulije Roberts na dodelama nagrada.

Foto: PIXSELL

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments