Foto: Yahoo

Dženifer Lopez poslednjih dana puni novinske strane, a sada se našla u skandalu nakon što je jedan urednik pronašao stari članak u kojem nije imala lepe reči za Kameron Dijaz, Gvinet Paltrou, Salmu Hajek…

U intervju za Movieline 1998. godine, pevačica je pričala o ‘dnu glumica s A-liste’, prema njenom mišljenju.

Kameron Dijaz; foto: Entertainment Tonight

Kada su je pitali o Kameron Dijaz odgovorila je da je “lepa srećnica koja je dobila mnogo prilika, ali volela bih da je nešto bolje uradila s tim. Prelepa je i kad sam gledala ‘My Best Friend’s Wedding’, pomislila sam: ‘Kad se uputi, može biti dobra.

Takođe, rekla je da “nije veliki fan” Vinone Rajder, a za Salmu Hajek je rekla: “Ona je seks bomba i to su uloge koje glumi. Ja se bavim svačime i zasmejava me činjenica da je rekla da su joj ponudili ulogu Selene, to je laž.”

Salma Hajek; foto: The Blast

“Mislim li da je odlična izvođačica? Da. Mislim li da je dobra glumica? Ne. Gluma je nešto čime se ja bavim i zato sam oštrija. Kad mi kažu: ‘O, mogu raditi ovo, pa mogu i da glumim’ uvek odgovorim: ‘Hej, ne pljuj po mojoj veštini”, objasnila je Dženifer kada su je pitali šta misli o Madoni.

Nije imala baš lepo mišljenje i o koleginici Gvinet Paltrou.

“Recite mi, u čemu je ona glumila? Kunem se, ne sećam se ni jednog filma. Neki ljudi postanu zvezde zbog veza, čula sam više o njoj i Bredu Pitu, nego o njenom radu.”

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments