IT FUSION: Prezentacija i uvodno predavanje iOS kursa 28.09. u 20h

       

Formalno fakultetsko obrazovanje mnogima nije dovoljno kako bi bili konkurentni na tržištu rada, jer tradicionalan način obrazovanja teško ide u korak sa brzim razvojem tehnologije, naročito u oblasti programiranja.

Poznata je činjenica da broj studenata na fakultetima trenutno ne zadovoljava potrebe IT tržišta, gde su programeri vrlo traženi.

Kurs za iOS programere u Novom Sadu

Važan korak u karijeri je učenje od predavača i iskusnih programera. Obuke i kursevi predstavljaju dodatne edukacije, na kojima se na brži i lakši način u interakciji sa predavačem, mogu  naučiti nove tehnologije.

Učenje programiranja je proces koji konstantno traje i zahteva posvećenost. Brži i lakši način je samo iz razloga , što je poznato da jedan sat učenja u interakciji sa predavačem, zamenjuje sedam sati samostalnog učenja i istraživanja kod kuće.

Kvalitetno unapređenje znanja, obuke i sve ostalo što je neophodno da biste bili konkurentni na tržištu rada, sada vam nudi novosadska škola IT kurseva i obuka IT Fusion,  koja ima ekskluzivnu obuku za iOS programere.

IT Fusion vam nudi petomesečnu obuku u iOS programiranju, koja je osmišljena u saradnji sa renomiranim i ostvarenim stručnjacima. Pohađanjem ovog pažljivo osmišljenog kursa, naučićete da kreirate aplikacije za Ajfon pametne telefone. Istovremeno, postajete najtraženiji i najbolje plaćen kadar u Srbiji, pa i šire.

Prezentacija kursa i uvodno predavanje je 28. septembra u 20 časova. Najava dolaska je obavezna. Predavanja zvanično počinju 15. oktobra.

Za pohađanje ovog kursa nije vam potreban lični računar – svim polaznicima, IT Fusion obezbeđuje najnoviju opremu za pohađanje kursa u vidu Ajmek kompjutera, a ukoliko ne posedujete računar za dodatna vežbanja kod kuće, biće vam ponuđeni dodatni termini za radu školi. Na ovaj način, svaki polaznik individualno radi na svom znanju i biće mu posvećena maksimalna pažnja. Iz ovog razloga, svaka grupa biće sastavljena od najviše osam polaznika. Polaznici će tokom kursa imati podršku predavača na “Slack” grupi, što predstavlja još jedan benefit obuke. Pre početka kursa, svi polaznici upoznaće se sa osnovama rada na Epl računarima.

Predavanja se održavaju tri puta nedeljno – ponedeljkom, sredom i petkom. Predavači su  iskusni iOS developeri Dejan Dragić, član dobro poznate Vega IT Sourcing, i Aleksandar Lugonja, vođa tima u startap kompaniji Playerhunter.

Plan rada

Nakon upoznavanja sa osnovama, iOS tehnologijom, bitnim pojmovima i okruženjem za rad, polaznici će se baviti funkcijama kontrolera u iOS aplikaciji, animacijama uz upotrebu Swift programskog jezika, strukturiranjem koda i na kraju, razvijanjem aplikacije u vidu timskog projekta. Na ovaj način polaznici će imati priliku i da osete kako izgleda timski rad u ozbiljnim IT kompanijama.

Utiske polaznika, kao plan i program obuke možete pogledati OVDE.

Polaznici dobijaju sertifikate za realizovan kurs iOS programiranja.

Ako želite da postanete konkurentan član, na trenutno najintenzivnijem tržištu rada, prijavite se već sada za kurseve u školi IT Fusion.

Promo tekst

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments