Svemirski basket Space Jam
Foto: Space Jam / Promo
Novosađani koji žele da osvoje loptu s potpisima najboljeg svetskog basketaša Dušana Buluta, i košarkaškog reprezentativca Srbije Nikole Kalinića mogu da se prijave za šutiranje na koš koje će se održati ispred “Promenade”. Šutersko takmičenje organizuje Arena sinepleks povodom novosadske premijere filma “Svemirski basket: Novo nasleđe”. Na “Sportskim danima”, svi koji kupe ulaznicu za navedeni film imaće priliku da osvoje potpisanu loptu naših proslavljenih sportista – Nikole Kalinića i Dušana Domovića Buluta.
U filmu “Svemirski basket: Novo nasleđe” igra jedan od najboljih košarkaša svih vremena Lebron Džejms Foto: Space Jam / Promo

FILMSKI HIT

Sportski dani u Areni Cineplex trajaće od 15. do 17. jula od 17 do 18 časova kada će svakog dana onaj ko postigne najviše poena poneti sa sobom loptu potpisanu od strane čuvenog košarkaša ili basketaša, a obezbedili su prijatelji iz bioskopa iz Dunk Shop Srbija.

Sinhronizovan, igrano-animirani film “Svemirski basket: Novo nasleđe” postavlja nove standarde zabave i ljubavi. Jedan od najboljih košarkaša današnjice Džejms LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru. Vodeći sa sobom i Begsa, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovane šašave družine, LeBron mora da ih odvede kući na sigurno. U filmu se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste videli.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex.

S.K.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments