Svet se šokirao kada je saznao da je popularna rijaliti zvezda Kajli Džener porodila, a da pre toga niko nije ni znao da je trudna. Sada, nekoliko nedelja od porođaja, Kajli je spremna da odgovara na neka pitanja.

Naime, nakon što je okačila fotografiju Stormi, oduševleni fanovi počeli su da postavljaju pitanja Kajli. Rijaliti zvezda strpljivo je odgovorila na nekoliko njih.

Kajli Džener kao beba

Pored toga što smo saznali da Kajli ne može i dalje da prestane da zaljubljeno gleda u svoju bebu, fanovi su saznali da Stormi liči na svoju mamu kada je bila beba.

Takođe, Kajli je oduševljena ulogom majke i da je trudnoća “najdivnije i iskustvo koje jača i menja život”. Kajli se takođe izvinila fanovima što je krila da je u drugom stanju. “Žao mi je što sam vas držala u neznanju”, napisala je ova zvezda.

Iako je postojalo glasina da su ona i otac Stormi, Trevis Skot raskinuli, na društvenim mrežama pojavila se fotografija srećnih novopečenih roditelja.

Inače, da podsetimo, šuška se da je Kajli skrivala trudnoću, kao deo novog rijaliti šoua “Život Kajli“, ali još uvek nema potvrđenih informacija o ovom glasini.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments