Kako su zvezde “otkrivene”

       

Ovo su prave priče kako su glumačke zvezde “otkrivene”.

  • Natali Portman– Natali je bila jednostavna 11- godišnja devojčica koja je jela parče pice na Long Ajlendu kada je primećena od strane predstavnika Revlon-a. Ona je rekla da ne želi da se bavi modelingom,već glumom. Nekoliko godina nakon toga, zaigra je u filmu “Profesionalac” zajedno sa Žan Renoom.
  • Elen Pompeo-Glavna glumica serije “Uvod u anatomiju”, prvo je radila kao bartender u SoHo restotanu pred kraj 90-ih godina. Agent za kastinge je primetio i preporučio sa saradnju sa Lčrealom. Elen je imala prvo par uloga u serijama”Red i zakon” i “Prijatelji”.
  • Mel Gibson– Mel je bio dobar prijatelj, pa se ponudio svom prijatelju da ga poveze na audiciju. Noć pre toga, Mel je upao u tuču u baru, pa je sav bilo u masnicama i posekotinama. Njegovo stanje zapalo je za oko direktoru Džordžu Mileru koji je pomislio da bi on bio dobar za sporednu ulogu u njegovom sci-fi filmu “Pobesneli Maks”. Kada se Australijanac vratio nekoliko nedelja kasnije, Miler je odlučio da Mel ipak dobije glavnu ulogu u ovom filmu.
  • Šarliz Teron– Glumica se preselila iz Južne Afrike u Holivud kada je imala 18 godina. Živela je u skromnoj hotelskoj sobici, a primećena je jer je vikala na službenicu u banci, jer nije želela da plati račun. Samo nekoliko meseci posle ovog događaja, Oskarom nagrađena glumica, dobila je svoju prvu ulogu. To je bilo 1995. godine.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments