Foto: Kurir.rs

Jedan 52-godišnji vozač kamiona iz Amerike može da se pohvali da ga sreća zaista prati, bar kad je reč o novcu. Čovek koji želi da ostane anoniman osvojio je dobitak na lutriji čak tri puta u godinu dana koristeći istih pet brojeva, piše Metro.

Tri puta osvojio džekpot

Naime, u prošloj godini je tri puta osvojio džekpot u lutrijskoj igri Pick 5. Još u maju 2022. neimenovani muškarac osvojio je svoj prvi džekpot tako što je stavio opkladu od jednog dolara na broj 48548. Odigrao je isti niz brojeva na dve različite srećke i osvojio ukupno 100.000 dolara.

“Veliki dobitnik”

Međutim, čovek koji je dobio nadimak “Veliki dobitnik” nije stao na tome. Nastavio je da igra koristeći svoje pobedničke brojeve i tako u aprilu ove godine osvojio treći dobitak u samo 11 meseci.

“Stalno igram lutriju. Nikad se ne zna. Ne možete da pobedite ako ne igrate”, izjavio je on.

“Pogodio sam prošle godine i opet ove godine”, rekao je službenicima lutrije, dodajući: “Moja žena je rekla: ‘Idemo da odigramo ovaj broj’ i nastavićemo da pobeđujemo ​​s njim.”

Osvojio ukupno 150.000 dolara

U svom trećem džepotu, izvučenom 13. aprila, Veliki dobitnik otišao je u sedište lutrije u Merilendu kako bi preuzeo osvojenih 50.000 dolara. Dakle, u manje od godinu dana osvojio je ukupno 150.000 dolara na lutriji.

Muškarac je izjavio kako planira da nastavi da igra lutriju i da će iskoristiti novac kako bi suprugu odveo na “preko potreban odmor”.

index.hr

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments