Jedna Kanađanka optužena je za ubistvo prijateljice, nakon što je policija, preko fotografije na društvenim mrežama, prepoznala oružje kojim je ubistvo počinjeno.

Šejen Rouz Antoine (21) osuđena je za ubistvo Britni Gargol (18). Gargolova je pronađena zadavljena, a pored njenog tela nalazio se Šejenin kaiš. Nakon toga, Šejen je optužena na sedam godina zatvora, zbog ubistva.

Selfi pronašao ubicu

Međutim, do dokaza da je kaiš uistinu bio Šejenin, policija je došla sasvim slučajno, uz pomoć Fejsbuka. Naime, nekoliko sati pre smrti, na Fejsbuk su devojke okačile svoj selfi, a na fotografiji, Šejen je nosila upravo taj kaiš.

Selfi nekoliko sati pre ubistva

Kada se desilo ubistvo, Šejen je policiji rekla da je Gargolovu ostavila sa nepoznatim muškarcem i da je otišla da se nađe sa ujakom. Međutim, tek nakon otkrića fotografije, policija je došla do prave istine.

 

Iako je Antoine na Fejsbuk Britni ostavila poruke kao što su “Gde si?” i “Nadam se da si sigurno stigla kući?”, postalo je jasno da je u pitanju diverzija.

Kasnije, Antoine je priznala da su bile pod uticajem droga i alkohola i da jeste zadavila svoju prijateljicu, ali da se ne seća razloga.

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments