Kardi Bi: “Pljačkala sam muškarce dok sam bila striptizeta kako bih preživela”

       
Foto: Paul R. Giunta/Invision/AP

Najpoznatija reperka današnjice, Kardi Bi, koja se nekoliko puta upisala u muzičku istoriju, je priznala da je drogirala i pljačkala muškarce dok je radila kao striptizeta.

Od ranije je poznato da je radila kao striptizeta, a sada je otkrila više detalja o tadašnjem životu.

“Zaboravljaju sranja koja sam morala da radim da preživim. Morala sam se skidati. Morala sam biti kao: ‘Želiš me j****i? Ok, ok, idemo u hotel. I onda sam drogirala tipove i pljačkala ih'”, ispričala je Kardi.

Video je star tri godine i izazvao je bes na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da bi Kardi trebalo da odgovara za svoja dela iz prošlosti. Neki su ju prozvali “ženskim Bilom Kozbijem”.

Nekoliko sati nakon što se društvenim mrežama ponovo proširio sporni video, Kardi ga je komentarisala putem objave na Instagramu.

“Pa, vidim da oept kruži Instagram Live video koji sam napravila pre tri godine. Video u kojem sam govorila o stvarima koje sam u svojoj prošlosti morala da radim, ispravnim ili pogrešnim, kako bih zarađivala. Ne tvrdim da sam savršena i da dolazim iz savršenog sveta sa savršenom proslošću. Uvek govorim svoju istinu i preuzimam odgovornost nad svojim s*anjima”, napisala je reperka. “Deo sam hip hop kulture u kojoj smeš pričati o svojim korenima i koje si loše stvari radio kako bi dospeo tu gde si sada. Postoje reperi koji glorifikuju ubistva, nasilje, drogu i krađu. Zločine za koje misle da su morali da rade kako bi preživeli. Nikada nisam to glorifikovala stvari koje sam navela u tom videu i nikada čak te stvari nisam stavljala u svoju muziku jer se njima ne ponosim i osećam odgovornost da ih ne slavim”, nastavila je Kardi.

“Te odluke sam tada donela jer sam imala vrlo ograničene mogućnosti. Blagoslovena sam što sam se iz njih uspela izaći. Mnogo žena to nije moglo da uradi. Jesu li to tada bili dobri ili loši potezi? Napravila sam šta sam morala kako bih preživela. Muškarci o kojima sam pričala u videu bili su muškarci s kojima sam bila u vezi, s kojima sam se viđala. Bili su svesni, pri svesti i željni. Imam prošlost koju ne mogu promeniti. Svi je imamo”, zaključila je Kardi svoju objavu.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: