Ljubav na drugi pogled- Blejk i Rajan

       

Jedan od najzgodnijih holivudskih parova ima pomalo drugačiju priču od uobičajene, ali sigurno će je rado prepričavati unucima.

Holivudske zvezde Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds upoznali su se 2010. snimajući zajedno film. Rajan je tada bio u braku sa Skarlet Johanson, a Blejk je bila u vezi s kolegom iz „Tračara“. Tada još nisu ni slutili kako će se jednog dana zaljubiti jedno u drugo.

Nakon otprilike godinu dana oboje su već raskinuli sa svojim partnerima i nenadano se našli na istoj večeri na ‘double dateu’. Iako je svako od njih izašao te večeri s drugim, ubrzo je bilo svima jasno kako su im se rasplamsali osećaji. “Ona je bila na sastanku s drugim muškarcem, a ja s drugom ženom“, ispričao je Rajan u intervjuu za Sirius XM. “To je verovatno bio najčudniji ‘date’ ikad, jer između nas su frcale iskre kao da je vatromet.”

Lep glumački par venčao se u tajnosti 2012. godine. Venčanje je organizovala popularna Marta Stjuart i na jedinim fotografijama ikad objavljenima su samo ukrašeni stolovi i ukusna hrana.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments