Foto: People Credit: Amazon

U videu za GQ pevačica je podelila svojih deset glavnih božićnih stvari.  U crvenoj haljini i prepuna nakita, Keri kaže da voli stare božićne specijale poput “Rudolfa” iz 1964. godine.

“Sve ih gledam. Bukvalno sam kao malo dete na Božić, verovatno više nego deca oko mene. Gora sam od svoje dece”, izjavila je.

Maraja je nedavno osvojila i treći svetski rekord Ginisa za hit “All I Want for Christmas Is You”. Dodaje da praznike provodi u Aspenu (jedan od najbogatijih gradova Amerike i luksuzno odmaralište) već “dugo, dugo vremena” i da tamo čak sretne i irvase. Otkrila je i da je najbolja prijateljica Deda Mraza.

“Uvek vidim Deda Mraza. Tamo je. Pričamo. Možda mislite da ovo izmišljam, ali istina je. Znate, ja sam kao vruća linija za Deda Mraza, tako da ako neko želi da razgovara s njim, neka mi pošalje poruku i sredićemo sve”, kaže pevačica.

Za Božić- samo kuva.

“Ljudi ne veruju da kuvam, misle da lažem. To me opušta, jer ne razmišljam o poslu. Ne razmišljam ni o čemu drugom“, otkriva.

Vesela pevačica kaže da odbacuje negativnost dok provodi praznike s porodicom.

“Zahvalna sam što sam blagoslovljena tim osećajem koji nemam tokom čitave godine. Zato mi je Božić vrlo važan i svi u mojoj blizini će uvek razumeti da se to mora događati, a ako to nemam u ovom trenutku, ostatak godine ne znači ništa”, otkrila je.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments