Megan Markl napisala ocu pismo: “Slomio si mi srce”

       
Foto: 24smi.org

Navodno je vojvotkinja od Saseksa pismo poslala prošle godine, a u njemu iznosi privatne detalje i svoje mišljenje o čitavom skandalu koji je Tomas uzrokovao.

U javnost je procurela fotografija pisma koje je rukom napisala Megan Markl svom ocu Tomasu.

“Slomio si mi srce na milion komadića”, priznaje vojvotkinja i moli oca da prestane da širi lažne priče i daje intervjue za novac.

“Rekao si novinarima da si me nazvao da mi kažeš da nećeš doći na venčanje. To nije istina, nikad me nisi nazvao“, napisala je Megan i prebacila ocu da nije prihvatio pomoć koju su mu ona i Hari nudili.

“Uvek sam te jedino volela, branila, nudila ti bilo kakvu finansijsku pomoć koju sam ti mogla ponuditi, brinula se za tvoje zdravlje… Uvek sam pitala kako ti mogu pomoći. Zato je bilo grozno iz tabloida saznati za tvoj infarkt. Zvala sam i pisala poruke, molila da prihvatiš pomoć. Čak smo i poslali nekoga tvojoj kući. Ali, umesto da mi se javiš i prihvatiš bilo kakvu pomoć, ti si prestao da odgovaraš i nastavio da razgovaraš samo s tabloidima”, dodala je Megan.

U očajnom pismo preklinje oca da zaustavi medijski linč koji su on i njena polusestra pokrenuli na kraljevsku porodicu.

“Ako me voliš kao što kažeš novinarima, molim te prestani. Molim te, dopusti nam da živimo svoj život u miru“, napisala mu je.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments