Mendi Mur: “Bivši muž me je psihički zlostavljao”

       
Foto: PIXSELL

Njen prvi brak sa kantri pevačem Rajanom Adamsom (44) neslavno se završio.

“Moj prvi brak nije bio pametna odluka, odabrala sam pogrešnog čoveka. Muzika je bila tačka kroz koju me je uvek kontrolisao. Stalno me psihički zlostavljao, govorio mi da nisam nikakva pevačica. Takvo ponašanje na kraju me sprečilo da stvaram nove kontakte i to u vrlo važnom periodu, sredinom mojih dvadesetih”, rekla je u intervjuu za Njujork Tajms američka glumica Mendi Mur (34).

“Zakazao bi termin za nas dvoje da bi me onda kasnije zamenio s nekom drugom pevačicom, a uz to me odgovarao da sarađujem s producentima”, rekla je Mendi koja je bivšeg supruga osim za zlostavljanje, optužila i da je upravo on uticao na propast njene muzičke karijere. Njen bivši našao se usred skandala kada ga je nedavno nekoliko žena optužilo za seksualno uznemiravanje.

Govoriti istinu često zna biti jako bolno, ali uvek je vredno. Saosećam sa svim ženama koje su prošle kroz slične traume ili zlostavljanja. Niste same”, napisala je glumica na Instagram profilu nakon intervjua koji je, kako kaže, odlagala godinama.

Ni Adams joj zato nije ‘ostao dužan’, već je na Tviter profilu komentarisao optužbe o zlostavljanju nekoliko žena, uključujući i one njegove bivše supruge Mendi.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: