Nove šokantne izjave protiv Kralja popa: “Bio je pravi predator pedofil!”

       

Adrijen MekManus je radila na imanju Nedođija četiri godine i svedočila zaista potresnim događajima.

“Majkl Džekson je bio predator pedofil koji je seksualno zlostavljao desetinu dece, snimao svoje bolesne susrete s njima i zadržavao snimke u skrivenoj sobi na svom ranču Nedođija”, izjavila je bivša služavka tog ranča Adrijen.

Šokantne su optužbe koje je izrekla bivša kućna pomoćnica pokojnog ‘Kralja popa’ koja tvrdi da je iz prve ruke svedočila uznemirujućim interakcijama s maloletnom deco

Ona je otkrila degutantne detalje kojima je svedočila za četiri godine rada na ranču i uopšte ne dovodi u pitanje da se radi o pedofilu.

Džekson je u šokantnom novom dokumentarcu optužen za seksualno zlostavljanje, što sada potvrđuje i njegova bivša sluškinja. Ona tvrdi da je dovodio dečake u svoju sobu i da je bila potresena svaki put kad bi čistila iza njih.

MekManus kaže da je često iz đakuzija vadila donje rublje dečaka i Džeksona, a po kući ih je viđala s minimalno odeće.

Takođe, pronalazila je vazelin i tampone blizu kreveta i razbacane po kući, a seća se i da je pevač imao čudnu opsesiju s fotografijama dece. “Bilo je puno vazelina u Nedođiji, jako puno u Majklovoj spavaćoj sobi. Nisam ga ništa ispitivala jer je on bio moj šef i bila sam tamo da obavljam svoj posao”, izjavila je Adrijen.

Dečaci su Džeksona uglavnom posećivali vikendom i onda je bila najviše zaposlena s čišćenjem. “Majkl je često imao posebne goste, puno puta su se dečaci kupali s njim u đakuziju, razgolićeni. Držao bi ih za ruke i ljubio ih, a oni bi se pokušavali izboriti za njegovu naklonost i ljubav. Bilo je to jako čudno gledati”, otkrila je spremačica.

U spavaćoj sobi je pronašla knjige o masturbaciji, a navodno ju je Majkl jednom prilikom zamolio da uokviri slike golih beba i postavi ih kao dekoracije.

Najuznemirujuća stvar je po njenom mišljenju je kolekcija videokaseta na kojima veruje da se nalaze snimci seksa s decom. Misli da je Džekson sakrio taj materijal od policije u bioskopu koje je udaljeno od kuće u ‘Nedođiji’.

Iako MekManus priznaje da nikad nije pogledala snimke, tvrdi da su je Maklovo ponašanje i tajnovitost uverili kako se radi o seksualnom zlostavljanju. “Nakon što sam videla Makla s dečacima s kojima se odnosio kako se odnosio, i nakon što sam videla ono što sam videla i čula ono što sam čula, verujem da je to istina”, kaže spremačica.

Ukazala je i na to da je Majkl bio opsednut snimanjem i da je imao pun ormar opreme za snimanje, kamera i baterija.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments