Miloš Milaković uzdrmao je muzičku scenu i ulepšao sumornu godinu na izmaku, a kao što piše na jednom komentaru na jutjubu, posle Milakovog hita prvenca, nova godina ne može biti loša. Duh hitova osamdesetih, oteraće sve zle duhove.

Generacije koje su odrastale osamdesetih i devedestih godina, živele su u teškim vremenima, ali su novogodišnje pesme nekako uvek topile srca. Te pesme vremenom su nestale, ali ih je Lepi Miške sada vratio na tron i kroz rečnik današnjice približio novim generacijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by miloš milaković (@milosmilakovic)

Čini se da talentovanom Milošu Milakoviću, šmekeru, humoristi i kopirajteru iz Sremske Mitrovice stoji svaka uloga iako nije profesionalni glumac. Najpoznatiji je po ulogama propalog studenta Ćića Srećkovića u serijalu Dnevnjak, ali ništa manje ga publika ne pamti ni kao vozača hitne pomoći u BetParačkim pričama ili kao investitora, čiju je popularnost ponovo vratio pre nekoliko dana u saradnji sa kanalom Neovlašćeni serviser.

Iako je Dnevnjak trenutno na nekoj vrsti pauze, Milaković je ostao na mreži, a najviše je aktivan na svom ličnom kanalu, koji se izdvaja u moru drugih kanala i koji na komičan način kritikuje današnje navike i promoviše neobične običaje i mentalitet našeg naroda.

Poslednji video izazvao je tektonske promene na srpskoj muzičkoj i probudio je duhove prošlosti koji su došli u pravo vreme da oteraju ne tako lepu godinu koja srećom ostaje iza nas.

– 2020. godina zaslužila je svoju odjavnu špicu. Izvolite! Hvala svima koji su učestvovali u ovom projektu zajedno sa mnom. Ova pesma biće presnimljena na 21 kasetu, svaka kaseta biće potpisana i prodata po ceni od 4.000 dinara i sav prihod od prodaje ide u humanitarne svrhe – Napisao je Milaković ispod pesme na Jutjubu.

Za prvih 12 sati pesma je  preslušana preko 130.000 puta, a nije ni čudo kada reči gađaju pravo u srce. Poslušajte i procenite sami

Autor: Nikola Bilić

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments