Kristina Radenković voditeljka kviza Slagalica
Foto: Marina Lopičić / Kurir

Ona se odmara sa suprugom Nikolom i ćerkom Tarom, a da je izbor pao na crnogorsko primorje, jer se tamo kako kaže, oseća kao svoj na svome.

Novosađanka Kristina Radenković, voditeljka “Slagalice”, najopularnijeg kviza u Srbiji, odmara se u Crnoj Gori. Ona za NS Uživo kaže da je na letovanje otputovala sa suprugom Nikolom i ćerkom Tarom, a da je i ove kao i prošle godine, izbor pao na crnogorsko primorje, jer se tamo kako kaže, oseća kao svoj na svome.
Kviz Slagalica RTS
Po završetku ovogodišnje Olimpijade gledaoci će moći da uživaju u novim epizodama Slagalice  Foto: PrintScreen / YouTube

ZIMA BOLJA OD LETA

Kristina nam je otkrila da doživljaj na plaži mora upotpuniti neoizostavna kvalitetna knjiga. Ove godine posetila je i Grčku, ali priznaje da njen savršen beg od svakodnevice nikako nije na plus 35 stepeni.

– Idealan odmor za mene je zimovanje bar 7 dana, skijanje, grudvanje, sankanje, kuvano vino na stazi… Vrućine i sunce teško podnosim, ali znam da je lekovito pa izdržim – kaže voditeljka.

NOVE EPIZODE POSLE OLIMPIJADE

– Peporučujem “Istorijski zabavnik” Aleksandre Bogdanović kao i njen blog, a ovim putem i apelujem da podržite mladog momka Danijela Kamberija, koji je iako mlad, veći deo svog života proveo po domovima i hraniteljskim porodicama, tako što ćete kupiti njegovu knjigu “Potraga za sobom”.

Iako je Kristina na odmoru, “Slagalica” ne staje 365 dana u godini. Jedina pauza će biti za vreme Olimpijade kada će se emitovati ovogodišnja finala. Po završetku ovogodišnje Olimpijade gledaoci će moći da uživaju u novim epizodama.

S. K.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments