Foto: The Straits Times

Kristijano Ronaldo nedavno je u televizijskom intervjuu Pirsu Morganu otkrio i kako je kkao gladan dečak čekao iza jednog od restorana brze hrane u Lisabonu, da mu kuvarice “udele” hranu.

Fudbaler je zapamtio ime jedne od njih- Edna. Ona je nekada krišom dečacima u Lisabonu, među kojima je bio i Kristijano, davala hamburgere iz Mekdonalds-a koji nisu prodati tog dana. Zato je Ronaldo istakao da želi da se oduži Edni i drugim ženama koje nije zaboravio.

On je javno pozvao žene da se jave, a Paula Leka, jedna od njih se odazvala pozivu.

Kristijano Ronaldo kao dete; foto: YouTube

“Pojavili bi se kod restorana, a kada bi hamburgeri ostali, dobijali smo dozvolu od menadžera da ih razdelimo deci. Jedan od tih dečaka je bio i Ronaldo. Bio je najplašljiviji od svih. Ovo se ponavljalo skoro svake večeri”, rekla je Paula. “I dalje se smejem kada sada razmišljam o tome. Već sam pričala sinu o tome, ali misli da ga lažem, jer ne može da poveruje da je njegova mama ikada dala Kristijanu Ronaldu hamburger. I muž zna za to. Seća se kada je dolazio po mene, da su tamo bili klinci uveče, a među njima i Ronaldo”.

Ronaldo želi da ugosti žene koje su mu pomagale da ne ostane gladan, tako što će ih pozvati u Torino na utakmicu, a nakon toga na večeru.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments