Foto: Sivana East

Šta uopšte znači blizanački plamen? To je intenzivna veza sa dušom, za koju se misli da je druga čovekova polovina i zasnovan je na ideji da se jedna duša deli na dva tela. 

Jedna od glavnih karakteristika dvojakog ili blizanačkog plamena je da je lekovito i pokazuje naše najdublje nesigurnosti i strahove. Ali, oni vam pokazuju kako da ih prevaziđete i obrnuto.

Babita Spineli, licencirana psihoterapeutkinja iz Njujorka, kaže da je ovaj plamen osoba koja vas podstiče da budete potpuniji i obrnuto.

11 ZNAKOVA DA STE NAŠLI SVOJ BLIZANAČKI PLAMEN

  1. Kada ste se upoznali, duše su odmah bile prepoznate– Spineli kaže da kada upoznate svoj blizanački plamen mora postojati intenzivan osećaj privlačnosti, prepoznavanja i čežnje. “Upoznavanje blizanačkog plamena često se oseća kao da ste kod kuće. Osećaju se povezano, kao da ste se poznavali ranije”, tvrdi Spineli.
  2. Veoma ste slični– Videćete da imate mnogo sličnih iskustava, interesa ili vrednosti.
  3. Dopunjujete se– U onim oblastima u kojima niste slični, videćete kako se vaše razlike dopunjuju. Kao jin i jang.
  4. Vaše nesigurnosti i sumnje se pojačavaju– Svrha ovih odnosa je da vam pomognu na radu i izlečenju vaših najdubljih nesigurnosti.
Foto: YourTango

5. Osećaju se magnetno- Od trenutka kada ste se upoznali do danas, kada ste u njihovom prisustvu osećatu magnetnu privlačnost, ali i kada ste razdvojeni. Kao da je njihova energija uvek sa vama.

6. Vaša veza je burna– Biti sa blizanačkim plamenom je kao da se stalno suočavate sami sa sobom, sa delovima sebe koji vam se možda ne sviđaju. To može biti izazovno, ali i dobro za obostrani rast.

7. Vaša veza je veoma intenzivna– Spineli primećuje da postoji određeni naboj između blizanačkih plamenova i da se oni brzo razvijaju, jer imate osećaj kao da se poznajete dugo. Budući da ste povezani na nivou duše, stvari osećate dublje zajedno, što čini više intenziteta i strasti.

8. Stalno se vraćate jedno drugom- “Potera” je deo odnosa blizanačkog plamena. U nekom trenutku neko od vas može da se udalji iz straha ili besa, ali će se uvek vratiti. To mogu da budu nedelje, meseci ili godine izostanka, ali se vrate.

9. Vaša veza vam deluje božanski– Kada pronađete ovaj deo svoje duše, postoji određeni kvalitet veći od života koji se oseća božanstveno ili predodređeno. “Postoji osećaj kao da vas je okupirala viša sila”, primećuje Spineli.

10. Imate gotovo psihičku vezu– Verovatno možete da komunicirate pogledom i uvek znate šta druga strana misli. Možda čak i osećate međusobne emocije ili simptome.

11. Guraju vas da budete sve bolji- Budući da se ponaša kao ogledalo, oni nas izazivaju da budemo bolji, radimo bolje i to je odnos koji promoviše veliki rast.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments