Face Female Girl Looking Adult Isolated Cute

Svi smo makar jednom doživeli ovu situaciju: upoznali smo nekog, učinilo nam se da sve ide kako treba, a onda nam se ta osoba više nikada ne javi. U nastavku saznajte šta se zapravo desilo.

Umesto što razmišljate gde se pogrešili, dajemo vam 9 razloga zašto vam se momak odnosno devojka nije javio/javila nakon prvog sastanka.

  1. Nije bilo obostrane hemije

Da, ovo može u vama da se dogodi! Jednostavno, niste se dovoljno dopali toj osobi. Iako je za vezu potrebno mnogo više, inicijalna privlačnost, zasnovana na fizičkom izgledu je veoma važna.

2. Spomenuli ste bivšeg partnera

Nema zaista nikakve potrebe da spominjete i diskutujete o prošlim vezama sa osobom koju prvi put vidite. To može ostaviti utisak da niste raščistili sa prošlošću.

3. Previše pitanja

Mnogi ljudi, zbog nervoze ili iz znatiželje, postavljaju previše pitanja osobi koju tek upoznaju. To može neke da uplaši ili pak odbije.

4. Predugo je trajalo

Prema psiholozima, prvi sastanci ne treba da traju dugo, kako bi se međusobno ljudi zainteresovali i želeli da se i dalje viđaju.

5. Delovali ste nezainteresovano

Možda ste sve vreme koristili telefon ili ste bili umorni ili dekoncentrisani.

6. Zakasnili ste

Ukoliko ste zakasnili više od nekoliko minuta, to može da ostavi pogrešan utisak, da ste neorganizovani i neodgovorni.

7. Niste bili entuzijastični

Ukoliko vam je dosta potrage za idealnim partnerom i umorili ste se od svega, to možete nesvesno i da pokazujete.

8. Niste poslali SMS

Ukoliko vam je bilo lepo i želite ponovo da vidite dotičnu osobu, interesovanje iskažite SMS porukom. U suprotnom, možete delovati nezainteresovano.

9. Osoba je jednostavno nevaspitana

I na posletku, sledi i najjednostavniji razlog: osoba s kojom ste bili na sastanku je nevaspitana i bezosećajna. Ukoliko je to slučaj, možda je i bolje što vam se nije javio/javila.

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments