Foto: citymagazine.danas.rs

Sezona kupaćih kostima je punom jeku, a miris mora, borova i slobode već nam golica čula. Zbog toga je sada pravi trenutak da pogledamo koji su to modeli potpuno “in” ove sezone.

Klasični jednodelni kupaći kostimi ili bikiniji nikada ne izlaze iz mode, ali leto 2022. donosi novu seriju zabavnih trendova koje možete isprobati. U nastavku vam predstavljamo glavne modele kupaćih kostima koji će impresionirati ove sezone – od udobnih, preko šljokičastih i glamuroznih do onih dubokog izreza.

1. Trend: Kupaći kostim sa kaišem

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

Umesto klasičnog jednodelnog kupaćeg kostima, ove godine u fokusu su oni obogaćeni kaišem! Bilo da je reč o uskoj, minimalističkoj varijanti ili pak širokom kaišu sa elegantnom šnalom, ovaj detalj je definitivno ono što pravi razliku i na savršen način ističe struk stvarajući efekat peščanog sata.

2. Trend: Sjaj i glamur

Nakon dve godine pandemije, te otkazanih žurki i provoda, sada je konačno došao trenutak da nadoknadimo propušteno – kako drugačije nego pomoću šljokica?! Iz tog razloga, svetlucavi i glamurozni kupaći kostimi odličan su izbor za novi početak ovog leta!

3. Trend: Kupaći kostimi sa trakama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Atraktivni bikiniji sa trakama uvek su dobra ideja. Ovaj model ne samo da lepo pristaje svim tipovima građe, već je i vrlo fleksibilan, tako da ga lako možete podešavati i stilizovati na način koji vam u datom trenutku najviše odgovara. Prošle godine bikiniji sa trakama su bili apsolutni favorit, dok ove godine ovaj detalj možemo videti i na jednodelnim modelima. Osvežavajuće i drugačije!

4. Trend: Rebrasti kupaći kostimi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Ove sezone posebno nam se sviđaju modeli koji su praktični i moderni u isto vreme, a tu prvenstveno mislimo na rebraste kupaće kostime. Kao i svaka dobra investicija, oni se rastežu i prilagođavaju konturi tela, prikrivajući sve nesavršenosti. Ovi kupaći kostimi savršeni su za ljubitelje vodenih sportova i odbojke na pesku.

5. Trend: Duboki izrez

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ania boniecka (@aniab)

Izrezi, ukoliko su suptilni i diskretni, mogu biti vrlo poželjni, pogotovo kada je reč o letnjoj odeći i kupaćim kostimima. Oni odolevaju trendovima i to sa dobrim razlogom, budući da na najbolji način klasičnoj silueti daju nov, svež izgled. Samo ne zaboravite kremu za sunčanje!

citymagazine.danas.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments