AUTO START: Održan letnji skup Audi kluba Srbija na jezeru Provala

       

Tradicionalni letnji skup Audi kluba Srbija održan je za vikend na jezeru Provala kod mesta Vajska. Skupu je prisustvovalo preko 50 članova sa više od 30 automobila.

Dvodnevna manifestacija počela je u subotu ujutru i trajala je do nedelje poslepodne. Kompletan događaj organizovan je u okviru poseda Bačkog dvora.

Bački dvor je jedinstvena turistička destinacija, koja svojom bogatom restoranskom ponudom, luksuznim smeštajem i autentičnom lokacijom privlači goste iz svih krajeva.

Upravo iz navedenih razloga, čelnici Audi kluba Srbija odlučili su da ovde organizuju svoje letnje okupljanje, koje je od velikog značaja za ovaj klub, jer višednevni događaj predstavlja savršenu priliku da se ljudi istih interesovanja, vrednosti i ukusa upoznaju i druže u opuštenoj atmosferi.

“Posebno smo ponosni na naše najmlađe članove, koji su svojim prisustvom ovaj skup učinili još lepšim i značajnijim. Drago nam je da imamo priliku da svojoj deci prenesemo ljubav, strast i sve vrednosti koje ACS neguje, kako prema brendu Audi, tako i prema životu uopšte.” – izjavio je osnivač i predsednik kluba Nemanja Najvirt.

Audi klub Srbija trenutno broji više od 6.000 članova širom regiona i najveći je klub ljubitelja automobila u ovom delu Evrope.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments