Foto: The Stars Post

Noćas je, po srednjeevropskom vremenu, u Los Anđelesu održana 92. dodela Oskara, a svi su pokazali svoje najbolje toalete i odela.

Ove godine najviše pažnje privukao je Bili Poter, performans umetnik, koji se pojavio u zlatnom topu i smeđe- narandžastoj dugoj suknji. Do crvenog tepiha su ga, zbog dugog šlepa, dovezli u golf kolima.

Foto: Business Indider Malaysia

Desetogodišnja glumica Džulija Baters, zvezda Foksovih serija, ali i filma “Bilo jednom u Holivudu”, na svoju prvu dodelu Oskara došla je skroz pripremljena. Osim divne roze haljine i torbice, ona je ponela i sendvič, koji je pojela na crvenom tepihu i tako ukrala simpatije svih pristutnih.

Foto: Twitter

Odevna kombinacija koja je podelila mišljenja bila je ona Timoti Šalamea, koji je odabrao neobično odelo, a na društvenim mrežama mnogi su pisali da izgleda “kao radnik na benzinskoj pumpi”.

Foto: PopSugar

Prestižni Vog je uvrstio Natali Portman među najlepše obučene dame te večeri. Glumica je nosila Dior haljinu.

Foto: E! News

Reditelj Spajk Li se pojavio u odelu kojim je odao počast tragično preminulom Kobi Brajantu, u prepoznatljivoj ljubičastoj boji sa žutim detaljima i legendarnim brojem 24.

Foto: Deadline

Sofija Vergara se pojavila u raskošnoj haljini, sa potpisom Dolče i Gabane.

Foto: Up News Info
Rene Zelveger dobila je svog drugog Oskara, za najbolju glumicu. Pojavila se u dugoj beloj haljini na jedno rame, a sve je upotpunila velikim dijamantskim prstenom.
Foto: The Jakarta Post

Još jedna glumica se po izboru Voga našla među najlepše obučenima. To je Penelope Kruz, koja je izabrala crnu klasiku modne kuće Šanel.

Foto: People.com

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments