17. Dečiji filmski festival “Kids Fest” biće održan od ponedeljka 18. do petka 24. oktobra u više gradova u Srbiji, među kojima je i Novi Sad, najavljeno je na susretu sa medijima u Kombank Dvorani.

Pod sloganom „Gradimo novu budućnost”, filmska manifestacija za najmlađe prikazaće 15 filmova u lancu multipleks bioskopa “Cineplexx”, a neke od projkecija biće i premijerno prikazane.

VELIKI IZBOR FILMOVA ZA NAJMLAĐE

Na programu 17. Festivala “Kids fest” naći će se 3D filmovi, sinhronizovane animacije, dokumentarci, kao i domaća ostvarenja.

Premijerno će biti prikazan najnoviji Diznijev animirani film „Nepopravljivi Ron“ i ruska animacija „Moje slatko čudovište“, dok će publika u 3D formatu moći da pogleda najuspešnije ovogodišnje animirane Diznijeve sinhronizacije: „Luka“, „Duša“ i „Raja i poslednji zmaj“. Na programu će se naći i: „Čarolija meseca“, „Zvezdani psi: Tropska avantura“ i „Tvigson i morsko čudovište“.

Starija, tinejdž publika moći će da uživa uz sledeće titlovane filmove: „Avantura u džungli“ sa Dvejnom Džonsonom „Stenom“ i Emili Blant u glavnim ulogama, „Glavni heroj“ sa komičnim Rajanom Rejnoldsom, koji se nalazi u središtu video-igrice, „Bertov dnevnik“, „Neli Rep, agent za čudovišta“ i dokumentarni film „Ptice Amerike“.

Od domaćih ostvarenja publika može očekivati filmove: „Prizori iz života džukca“ koji kroz sedam prizora prati život i sudbine pasa lutalica sa margine našeg društva, navodeći nas da preispitamo odnos prema njima, kao i ostvarenje „Magični ključ“, bajku koja prati priču o kraljevstvu u kom je živeo stari, surovi kralj sa svojom svitom.

Cene karata razlikuju se u zavisnosti od individualnih ili organizovanih poseta festivalu i kreću se u rasponu od 250 do 430 dinara. Publika će deo sadržaja festivala, moći da pogleda i na onlajn platformi MojOFF za vreme trajanja festivala.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments