Foto: The New York Times

Reč je o podkastu, odnosno audio-video zapisu, najbrže rastućoj platformi na internetu, koju je režirala Šejn Fest, a produkciju potpisuje Demi Mur.

Glumica tumači Dajanu, protagonistkinju ove životne priče za koju je Fest inspiraciju našla u ličnom iskustvu.

Priča obuhvata šest epizoda, a prepoznaćete glasove još nekih slavnih glumica poput Melani Grifit. Zanimljivo je da su sve epizode snimljene u kupatilima glumica i svaka je snimila svoju rolu putem Zoom aplikacije, a rezultat je i više nego odličan.

I glumica Melani Grifit našla se u podcastu; foto: Mike Windle/Getty Images for LACMA/The Mercury News

Dirty Diana, naziv ove priče, govori o ženi koja se nalazi u braku u kojem više nema seksa i koja pokreće projekat kroz koji podstiče i druge žene da govore o svojim seksualnim fantazijama.

“Upravo zato što još uvek postoji sram i neodobravanje oko tog pitanja htela sam daučestvujem u ovom podcastu. Društvo nam je nametnulo mišljenje da je u redu želeti seks samo ako je cilj prokreacija ili ako ćemo biti s nekim ceo život. Iako smo moderne žene koje osećaju da mogu biti slobodne, taj sram je još uvek prisutan ispod površine. Dirty Diana ima pozitivan pristup seksu. Shvatila sam da, ako želimo ravnopravnost između muške i ženske perspektive, moramo je same stvoriti”, izjavila je Demi Mur za Vog.

“Naša želja nije ograničena na godine u kojima možemo da rađamo i mislim da moramo pričati o tome”, dodala je Mur.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments