Foto: Alateia

Medicinska sestra sa neonatologije Lisa Mekgouan iz Nju Džersija godinama brine o prevremeno rođenim bebama, a nedavno je njena zanimljiva priča postala viralna.

Novopečena mama Renata Frejdin listala je radosnicu svog partnera Dejvida i na fotografijama videla medicinsku sestru koja je jako ličila na sestru koja je trenutno brinula o njihovom sinu Zejnu Kaldvelu, rođenom deset nedelja ranije.

“Prošle nedelje pronašao je svoju ‘radosnicu’, spomenar s uspomenama dok je bio beba. I dok sam je listala, naišla sam na fotografiju njega kao bebe i žene koja ga je držala. Znala sam da poznajem tu ženu! Odmah sam ga pitala ko je ona i potvrdio mi je da je to medicinska sestra koja je brinula o njemu tokom njegovog boravka na neonatologiji i njegova mama je toliko volela da je htela njihovu zajedničku fotku na dan kad je bio otpušten iz bolnice. A razlog zašto mi je bila poznata je da bih se mogla zakleti da je to ista sestra koja je brinula o našoj bebi zadnja tri dana! Dejvid mi nije verovao. Doneli smo fotku u bolnicu gde su tri sestre potvrdile da je to ona! Na Dan zaljubljenih se vratila na posao i brinula o našoj bebi, pa smo morali ponovo napraviti istu fotografiju! Zadnje dve nedelje bile su nam ispunjene brigama i nesigurnošću, ali sada mogu odahnuti znajući da ista sestra brine o mojoj bebici koja je pomogla čoveku kojeg volim kad je bio u istoj situaciji”, napisala je mama uz objavu na Fejsbuku.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments