Foto: Power of Positivity

Jehuda i Maja Devir su umetnici koji se kriju iza crtežaa “Jedan od onih dana”, a postali su prvi put roditelji male Ariel u aprilu.

Jehuda je svoju kćerku nazvao “najsmešnijim i najdragocenijim stvorenjem koje je ikada video”. On je počeo na Instagramu da objavljuje crteže naziva “It’s OK”, gde je progovorio o poteškoćama i emocijama s kojima se susreo kao novi otac, jer im je beba promenila dinamiku u vezi.

Foto: WaterBalloon

“U redu je kad ona plače u tvojim rukama. U redu je da želi samo svoju mamu. U redu je da je ne možete da spavate. U redu je da nemaš tu vezu o kojoj svi pričaju. U redu je da još uvek ne razumeš definiciju svog posla. U redu je da ste umorni. U redu je što ste ljuti. U redu je da ti stvari ne funkcionišu. U redu je tražiti zagrljaj. U redu je sa svojim parternom deliti sve kroz šta prolazite, iako se to ne čini muževno. U redu je da ti se život promenio. U redu je da su ti planovi otkazani. U redu je da nemaš vremena ni za šta. U redu je osećati se slabo. U redu je biti neraspoložen. U redu je osećati se usamljeno. U redu je zatražiti pomoć. U redu je.”

Foto: WaterBalloon

“Naši stripovi temelje se na našem stvarnom životu”, rekao je Jehuda.

Foto: My Modern Met

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments