Emili Ratajkovski optužila fotografa za seksualno uznemiravanje

       
Foto: The Inquisitr

Manekenka Emili Ratajkovski optužila je fotografa Džonatana Ledera da je seksualno napastovao 2012. godine u njegovoj kući u američkoj saveznoj državi Njujork, prenosi Pejdž Siks.

Ona je optužbu iznela u članku objavljenom u utorak, koji je napisala za časopis Njujork. U njemu tvrdi da je u njegovu kuću poslao njen tadašnji agent i to na neplaćeno snimanje za časopis Darius. Taj angažman podrazumevao je i to da prespava.

Zadatak je bio da pozira u donjem vešu. Leder joj je ponudio crveno vino, a Emili ga je prihvatila, želeći da deluje zrelije.

“Naučena sam da je važno steći reputacije dobre radnice koja ne zanoveta. ‘Nikad ne znaš s kim će raditi posle tebe’, govorio bi mi agent”, napisala je. “Iste sekunde nakon što sam skinula odeću, deo mene se isključio. Počela sam da plutam van sebe, gledajući kako se vraćam na krevet. Izvila sam leđa i napućila usne. Fiksirala sam se na ideju o tome kako bi mogla izgledati. Blic fotoaparata bio je toliko jak, a ja sam popila toliko vina da su se crne mrlje ispred mojih očiju povećavale.”

Foto: www.emrata.com

Ona i Leder ogrnuli su se ćebetom na kauču jer joj je bilo hladno i seća se da je trljala stopala kako bi se ugrejala. Fotograf je ispitivao o momcima s kojima je bila, a onda je, prema njenim optužbama, napastovao.

“Većine toga što je usledilo sećam se kroz maglu. Jasan mi je samo taj osećaj. Ne sećam se da smo se ljubili, ali se sećam da su njegovi prsti odjednom bili u meni. Čvršće i čvršće, gurajući i gurajući ih kao što nije radio niko pre, a ni niko posle njega. Mogla sam osetiti svoj oblik i zaista me bolelo. Instinktivno sam ga odgurnula od sebe. Nisam ništa rekla. On se ustao i u tišini povukao na gornji sprat”, napisala je.

Na optužbe se oglasio i Leder.

“Svesni ste o kome pričamo? To je devojka koja je tada bila gola u časopisu ‘Treats!’ i koja je gola skakutala u spotu Robina Tika. Zaista želite da neko veruje da je ona bila žrtva?!”, izjavio je.

Iako Emili kaže da ona i agent nisu Lederu dali prava pomoću kojih bi mogao da se služi fotografijama koje je uslikao, on priča da je ugovorom sve rešeno. Glumica i manekenka je ranije želela da ga tuži, ali objašnjava da joj je advokat rekao kako to nema smisla jer bi postupak bio skup i ne bi ‘urodio plodom’.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments